Celeb

Beckhamék 7000 palackos borospincét, szaunát és tavat építenek a birtokukra

Bors

Létrehozva: 2021.01.21.

David és Victoria Beckham cotswolds-i birtokukon óriási építkezésbe kezd: egy 177,5 négyzetméteres borospince, kibővített garázs, saját szauna és egy mesterséges tó is a terv része.

Forrás: AFP

Zöld utat kapott a helyi hatóságoktól David és Victoria Beckham terve. A korábbi angol válogatott futballista és divattervező neje igencsak felsrófolja majd a 6 millió fontos (2,4 milliárd Ft) otthona értékét, ha megvalósítja az nagyratörő elképzelését.

Először ugyan csak egy 81 négyzetméteres pincét akartak, de aztán meggondolták magukat, és tágasabbra szabták, ahol akár 7000 palack bor is elfér majd. Ráadásul a garázs kibővítésével jut majd hely David négy újabb luxusjárművének is.

Sőt, egy saját szauna és egy nagy tó – amelyen segy kis sziget is úszna – kialakítását is beütemezték. Mivel a szomszéd telkeket nem zavarja majd az építkezés, ezért a helyi hatóságok már rá is bólintottak. Három éven belül kell hozzákezdeniük a tulajdonosoknak.

A környékbelieket és a természetvédőket egyébként leginkább a 4170 négyzetméteres tó aggasztja, amely szerintük károsan befolyásolhatja a vadon élő állatok életét. Annyit már sikerült elérniük, hogy motorcsónakot nem lehet majd használni a vízen, így ha Beckhamék el akarnak jutni a szigetecskére, evezniük kell.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek