Celeb

Végrehajtók várják otthon Gabriela Spanicot

Bors

2020. december 15. kedd 09:45

Elmérgesedett a viszonya egy riporterrel, akivel végül perre vitték az ügyet. Gabriela Spanic azonban vesztett, ezért fizetnie kell.

A Magyarországon töltött hetek után visszatért otthonába Gabriela Spanic. A Paula és Paulina sztárja azonban nem lehet felhőtlenül boldog, a helyi lapok szerint ugyanis végrehajtók várják Mexikóban.

A 47 éves színésznő évek óta pereskedett egy tévériporterrel, veszített, ám eddig nem akaródzott neki fizetni, mivel nem értett egyet a döntéssel.

Gabriela azért ment a bíróságra, mert a mexikói tévésztár, Gustavo Adolfo Infante, az Első kézből című magazin házigazdája korábban több alkalommal is azt állította, hogy a Magyarországon mindenkivel kedvesen és előzékenyen bánó Spanic odahaza bizony minősíthetetlenül viselkedik a kollégáival, mentális problémái lehetnek, illetve időnként füllent, hogy a középpontban kerülhessen.

A sztár és a tévés évek óta nyilvános harcot folytatott Mexikóban, Infante többször is gúnyolódott Spanickal: egyszer például, amikor a színésznő nemet mondott egy interjúkérelmére, a tévés teátrálisan maga válaszolta meg a sztár nevében a kérdéseket. Nem csoda, hogy a viszonyuk hamar elmérgesedett.

„Azzal vádolt, hogy beteg vagyok, hogy rosszul bántam a nővéremmel, illetve hazudok, kitalálok dolgokat, hogy magamra irányítsam a figyelmet. Ez tiszteletlenség!” – jelentette ki korábban Spanic, aki rágalmazásért, valamint lelki és anyagi kár okozásáért feljelentette Infantét.

A mexikói milenio.com cikke szerint azonban veszített, így a színésznőnek 400 ezer pesót, azaz több mint ötmillió forintot kell fizetnie a riporternek, amelynek behajtása érdekében Infante végrehajtókat küldött rá.

„Nekem nincs szükségem arra a pénzre, nem is fogok hozzányúlni, amint megvan, azonnal átutalom egy rákos gyerekeket támogató alapítványnak” – mondta műsorában, az Első kézből adásában a minap a riporter, amikor beszámolt arról, hogy bármennyire is szerette volna őt ellehetetleníteni Gabriela Spanic, a bíróság a színésznő keresete ellen döntött - írta a Blikk.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

metropol.hu

„Kómába helyeznek, és nem biztos, hogy ezt élve megúszom” – búcsúzott az 5 gyermekes, fertőzött édesanya

life.hu

Gregor Bernadett barátja megszólalt: "Nevezzük akárminek ezt a kapcsolatot, ez kialakult"

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

MTK: Eb-gólszerző, 26-szoros magyar válogatottat igazolnának

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

metropol.hu

Döbbenet, mi közelít felénk, már most figyelmeztetést adtak ki

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó