Celeb

Különös szilveszter: Először énekel együtt Köllő Babett és Lagzi Lajcsi

Bors

2020. december 27. vasárnap 08:00

Nagy durranásnak ígérkezik a TV2 szilveszteri különkiadása, melyben népszerű hazai sztárok szórakoztatják majd a nézőket. Az est egyik különlegessége egy furcsa páros lesz, Babett és Lajcsi duettje.

Az ország nagy része a Feleségek luxuskivitelben című nagy sikerű reality-ből ismerte meg Köllő Babettet, így so­kaknak lehet meglepetés, hogy a színésznő kiválóan tud énekelni. A tehetségét a TV2 szilveszteri élő adásában csillogtatja meg, és mindjárt egy különleges formációval igyekszik az emberek szívébe lopni magát: Lagzi Lajcsival ad majd elő két különleges duettdalt.

Tizennyolc éve énekelek, többnyire operett és egyéb zenés darabokban játszom szubrett szerepeket, pont, mint Oszvald Marika. Érdekes, hogy még mindig nem jött át az embereknek, hogy énekes-színész vagyok – mondja a Vasárnapi Bors megkeresésére Köllő Babett, majd így folytatja:

– A mai napig járok hetente egyszer énekórára, igyekszem folyamatosan ké­pezni a hangom. Ennek fényében azt tudom mondani, hogy nem lesz különleges szerep számomra, hogy énekelnem kell, az viszont kétségtelenül újdonság, hogy Galambos Lajossal duettezem. Még sosem énekeltem együtt vele.

Lajcsi, Babetthez hasonlóan nagyon várja már a közös produkciót. A trombitás azt mondja, hogy a próbák olyan jól sikerültek, hogy szívesen venné, ha lenne folytatása a közös munkának.

– Soha nem dolgoztunk még együtt, de természetesen ismertük egymást – meséli Galambos Lajos.

– Nem gondoltam volna, hogy Babett ilyen alkalmazkodó, együttműködő művész. Jó volt énekelni vele, aranyos volt. Szerintem nagyon jó hangulatú produkció született a duettünkből. A Különös szilveszter című slágert például egy olyan feldolgozásban hozzuk, amilyen még nem volt. Hiszen vagy férfiak vagy nők szokták énekelni, vegyes duett még nem született. Ha rajtam múlik, akkor a jövőben lesz még közös produkciónk – teszi hozzá Lajcsi.

Köllő Babett egyébként nemcsak énekelni fog szilveszter este, műsort is vezet majd: ő lesz a háziasszonya a TV2 szilveszteri élő adásának. A felkészülésben jó barátnője, Demcsák Zsuzsa van a segítségére, aki nemrég egy hat órás beavatkozást is vállalt, hogy tökéletes legyen a mosolya.

– Nagyon várom már az estét, amire szorgalmasan készülök, igyekszem fejleszteni magam. Demcsák Zsuzsa a műsorvezető coachom, rengeteg dolgot tanulok tőle – mondja Babett.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet