Celeb

Csűrös Karola Kulka Jánossal térne vissza a színpadra

Bors

Létrehozva: 2020.11.21.

Forrás: Bors

Felavatták a tavaly elhunyt Horváth Ádám emléktábláját újlipótvárosi otthonánál és az eseményen a rendező özvegye, Csűrös Karola és Kulka János is megjelent. Csűrös a Blikknek rövid interjút is adott, és arról mesélt, hogy amint egészségi állapota engedi, szeretne visszatérni a színpadra.

Sajnos a mozgás még nem megy, bár a gyógytorna segít, járni nem tudok, most kerekesszékben toltak le. Pedig nagyon tudtam táncolni, szerettem is. Ha a közeljövőben újra tudok játszani, az nagyon jó lenne

– bizakodott a művésznő, aki rendszeresen beszél Kulka Jánossal is, sőt, akár vele együtt is szívesen visszatérne a színpadra.

– A férjem nagyon szerette Jánost, az egyik kedvenc színésze volt. Én is imádom, régen sokat vendégeskedett nálunk, a mai napig rendszeresen beszélünk telefonon. Ha kimondom a férjem nevét, elsírja magát, az avatáson is nagyon elérzékenyült. 

Gyakran hív, én is sokszor keresem. Nosztalgiázunk, az élet nagy dolgairól beszélünk. Hála istennek, már nagyon szépen beszél az agyvérzése után, szinte teljesen olyan, mint előtte volt. Vicces lenne, ha egyszer, egy darabban vagy filmben játszanánk újra, nagy visszatérés lenne mindkettőnknek 

– mondta a gyászoló Csűrös Karola.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek