Celeb

A legszexibb szerepet kapta meg Buci, akinek a neve mától csak András, Stohl András - Videó

Bors

Létrehozva: 2020.11.10.

Forrás: AFP, TV2

Büszkén jelentette be Facebok oldalán Stohl András, hogy ő szinkronizálja James Bondot, vagyis Daniel Craiget a No time to die (Nincs idő meghalni) című vadonatúj, sorozatban a 25. kémfilmben.

Jelentem: a szinkronizálás kész, a bemutató tolódik. – ezzel a rövid mondattal adta a színész a világ tudtára, hogy a rá bízott küldetést maradéktalanul teljesítette. 

A nevem András, Stohl András 😎Jelentem: a szinkronizálás kész, a bemutató tolódik.#007 #danielcraig #jamesbond #notimetodie #movie #stohl #szinkron #szinkronizálás

Közzétette: Stohl András – 2020. november 9., hétfő

Stohl tehát minden apró részletét ismeri az egyelőre szupertitkos forgatókönyvnek, de senki ne is próbálkozzon kiszedni belőle részleteket!A világpremier előtt a színész egy mondatfoszlányt sem mondhat arról, hogy elnyeri-e végül a gonosz a méltó büntetését, és azt sem tudhatjuk meg, hogy ebben a moziban találkozunk majd szerelmi szállal?

Ez is érdekelheti

Daniel Craig nem bízza kaszkadőrökre James Bond bunyóit

Na ne! James Bondnak ötéves lánya van az új filmben

James Bond semmit nem hagy a lányaira

Stohl igazi 007-es módjára őrizheti most a titkot, amit eredetileg novemberben lepleztek volna le a mozik, az amerikai bemutató ugyanis most lett volna. A koronavírus helyzet miatt azonban sajnos csúszik az időpont. Addig is: érdemes figyelni András minden mozdulatát, hátha abból kiderül valami?

A filmben Daniel Craig mellett láthatjuk majd Léa Seydoux-t, Ana de Armast, Ralph Fiennest és Rami Maleket is. A film főcímdalát a fiatal gigasztár, Billie Eilish jegyzi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek