Celeb

A közutálatnak örvendő Sebők Vili nem is érti, miért baj az, hogy ő egy nőt vitt párbajozni - Videó

Bors

Létrehozva: 2020.11.18.

Forrás: TV2

Mára úgy hisszük, kijelenthető, nagyon nem jött be a Farm VIP műsora Sebők Vilinek. Az egykori hátvéd hamar kivívta csapattársai ellenszenvét lustaságával és "semmirekellőségével", Terecskei Rita például soha az életben nem akar találkozni vele és úgy gondolja, hogy az sem volt túl egyenes húzás tőle, hogy az általa leggyengébbnek ítélt Sydney van den Boscht hívta ki párbajozni. Ciki volt aztán az is, hogy ugyan a szépségkirálynőt tartotta a leggyengébbnek, mégis alulmaradt vele szemben a párbajon, így elsőként is esett ki a TV2 műsorából.

Többek szerint önmagában az, hogy egy nőt hívott ki párbajozni, már megmutatja a jellemét.

Vili valószínűleg nem fog jó pontokat szerezni a most előkerült videóval sem, amin arról beszél, ő bizony nem is érti, miért is ne választhatta volna a fiatal lányt párbajellenfelének.

Ez is érdekelheti

Horváth Éva: Nem bántam meg, hogy gumicsizmára cseréltem a tűsarkút – interjú

Látni sem akarják társai Sebők Vilit

Felbőszítette társait Sebők Vili

- Természetesen sportemberként mindig nyerni akarok, de azért a realitás talaján kell maradni. Tudom, hogy honnan jöttem, tudtam, hogy nem én vagyok a legideálisabb farmer, ettől függetlenül szerettem volna minélm tovább jutni - kezdi Vili a videóban, majd így folytatja:

- Igazából nem leett meg, hogy öten is rám tették a szavazatukat, mondjuk az elosztást kicsit furcsálltam. Igazából nekem nem volt bajom senkivel, Sydneyvel sem. Egyetlen mondat volt, amit furcsálltam tőle. Érzelmi alapon döntöttem, az más kérdés, hogy az, hogy egy férfi kihív egy nőt, az a kérdés ott eldől, hogy ebben a versenyben a játékszabály az, hogy a nő dönti el, hogy milyen párbajnemben fogunk megmérkőzni, úgyhogy úgy gondolom, itt semmiféle előny nem volt abból, hogy én férfi vagyok. Egyértelmű volt, hogy Sydney nem az erőfeladatot fogja választani, úgyhogy ilyen szempontból nem értem a felháborodást az ügyben, hogy én miért nőt választottam - magarázza Vili.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek