Celeb

Rocksztárnak készül a Viszkis

Bors

2020. október 7. szerda 16:45

Családi körben ünnepelte 53. születésnapját a Viszkis, azaz Ambrus Attila. Olyan ajándékot kapott, ami az egész életét megváltoztathatja.

Forrás: Bors Archív

Senki ne lepődjön meg, ha hét év múlva egy menő rockzenekar dobosaként pillantja meg a Viszkist, mert erre minden esély megvan. Attila kedden ünnepelte az 53. születésnapját, buli helyett azonban meghitt családi vacsorán volt, illetve egy meglepetés programon, ami nagyon meghatotta: gyerekkori vágya volt ugyanis, hogy dobos lehessen, de az élet soha nem dobta elé a lehetőéget. Most a felesége titokban szervezett le az urának egy dobórát, aki az első ütések után nem győzött elnézést kérni a tanárától.

Mit mondjak, remélem nem lett maradandó halláskárosodása szegénynek!– mondta nevetve a Bors megkeresésére Ambrus Attila, majd így folytatta:

– Ez a mostani születésnapom kifejezetten csendes volt (kivéve a dobórát), a feleségemmel és a kislányommal voltunk hármasban. Az a helyzet, hogy az 50. születésnapomon akkora buli volt, hogy megcsömörlöttem a sok embertől, nem akarok már nagy összejövetelt. A feleségem egy dobtanfolyammal lepett meg, ami nagy boldogságot okozott, régóta vágytam erre az élményre. Bár még nagyon béna vagyok, de szeretném ezt csinálni a jövőben. Amatőr vagyok és lelkes. Azt tervezem, hogy az első komplett számokat a 60. születésnapomon fogom eljátszani. Van hét évem gyakorolni...

A Viszkis azt mondja, hogy megtanulta értékelni a boldogságot, és azt is, hogy az apró meglepetések többet érnek, mint a nagy ajándékok.

Boldog vagyok a családommal, és mivel belestem a hűtőbe, most már azt is tudom, hogy az anyósom (tegnap jött) tortával érkezett. Most minden kerek az életemben.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók