Celeb

L.L. Junior: Száz koncertből ötöt tudtam megtartani

Bors

2020. október 6. kedd 10:30

L.L. Junior is fellép a kormány által kezdeményezett Raktárkoncerteken. A rapper elmondta, hogy bár rengeteg fellépését mondták le a koronavírus miatt, mindennap énekel a csapatával.

L.L. Ju­niorral folytatódtak a Raktárkoncertek felvételei. A rapper és csapata fergeteges hangulatot teremtett a közönség nélküli buli során, ami hamarosan a mindiGO TV alkalmazáson keresztül lesz ingyen elérhető a nézők számára. Az elmúlt hónapok Junior számára is nehezen teltek. Száz lekötött fellépéséből csupán ötöt tudott megtartani, amit ő és a háttéremberei anyagilag is megéreztek.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Az egész világ kapott egy pillanatkapcsolót: minden megállt, amikor bejött a koronavírus. Mindenki azon kezdett el gondolkodni, hogy még többet kellett volna félretenni. Az emberek a szívükhöz kaptak, gazdaságilag mindenkit megterhelt ez a helyzet. Nekem száz koncertem lett volna, amiből összesen ötöt tudtam megtartani. Elég durva kiesés volt ez mindenkinek. Mi is ugyanolyan személyzetet tartunk fent, mint a többi zenész, vannak táncosaink, technikusaink, zenészeink, gitárosaink, billentyűseink. Fontos számomra, hogy őket is támogassam – mondta el L.L. Junior. A rapper érthető módon boldogan vállalta a fellépést a Raktárkoncerten.

Nagyon örülünk, hogy a Raktárkoncertek által lehetőséget kaptunk. Ez egy abszolút üdvözlendő kezdeményezés, amit örömmel vállaltunk el. Jó érzés, hogy az állam gondol arra, hogy a zenészeknek és háttérmunkásoknak rengeteg kiesést okozott az elmúlt néhány hónap – fogalmazott Junior.

A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

Üzent a határon túliaknak

Juniorék nem hagyták abba a zenélést: a rapper házi stúdiójában mindennap összegyűlnek egy kis bulira, ahol az egész csapat zenél és táncol. A rapper számára viszont az is nagyon fontos, hogy a környező országokban élő rajongói is érezzék: számíthatnak rá. – A határon túli magyarok is láthatják, hogy igenis tevékenykednek a hazai zenészek, és ha elmúlik ez a rumli, akkor mehetünk újra a szomszédos országokba, a magyar ajkú vidékekre koncertezni – mondta el a rapper, akinek rengeteg fellépése volt a szomszédos országokban a vírus előtt.

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

hirtv.hu

Kamionbaleset miatt torlódik a forgalom az M0-son Pestszentimrénél

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

life.hu

Mindenkinek van egy "halálórája", amely pontosan jelzi, meddig fog élni

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda