Celeb

Hátat fordított a seregnek Harry

Bors

2020. október 26. hétfő 09:30

A 36 éves Harry herceg egészen márciusig viselte a brit királyi haditengerészet tiszteletbeli tengernagyának rangját, de a Megxit után erről a többi katonai címével együtt lemondott. Az előkelő pozíciót nem töltették be mással annak reményében, hogy Harry meggondolja magát, és mégis ellátja majd a tisztséggel kapcsolatos feladatokat, ahogy azt nagyapja, Fülöp herceg tette kö­zel 65 éven keresztül.

Erre azonban egyre ki­sebb az esély, hiszen Harry feleségével, Meghan Markle-lel nemrég a kaliforniai Santa Barbarában vásároltak maguknak otthont 14,7 millió dollárért, azaz több mint 4,5 milliárd forintért, hogy ott neveljék fel egyéves kisfiukat, Ar­chie-t. Úgy tű­nik, a hercegnek esze ágában sincs visszatérni az Egyesült Királyságba. A Daily Mail értesülései szerint a haditengerészet már többször próbálta őt elérni elérni telefonon és e-mailben. Harry ráadásul Lord Richard Dannatt nyugalmazott tábornok, a brit fegyveres erők egykori vezérkari főnökének kézzel írt levelére sem válaszolt. Ezzel sokakat magára haragított a brit hadseregben, többek között Julian Thompson vezérőrnagyot is, aki az 1982-es Falkland-szigeteki háborúban harcolt.

Nem akarom kioktatni a herceget, de komolyabban kellene vennie a munkáját. Nem lehet olyat csinálni, hogy „hát én vagyok a tengernagy, de Los Angelesben élek, és be se dugom az orrom Angliába”. Ilyet egyszerűen nem lehet. Az lenne a feladata, hogy megjelenjen hivatalos eseményeken, akárcsak a nagyapja tette – fakadt ki a ve­zérőrnagy a lapnak.

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek