Celeb

Halálát tervezte Epres Attila

Bors

Létrehozva: 2020.05.13.

Forrás: MTI

Szomszédok egykori sztárja minden lehetőséget számításba vett, hogy hogyan tudna véget vetni az életének, miután egy rosszindulatú csomót találták az orvosok a nyakában. 

– Volt öt-hat percem, amikor megpróbáltam átgondolni, ha halálos beteg vagyok, akkor hogyan legyek öngyilkos. Konkrétan végiggondoltam, de egyik sem tetszett. Egyrészt kellemetlen, másrészt nagyon rosszul vette volna ki magát a hozzátartozóimnál. Ha folyóba ugrom, eltűnök, az sem jó, ha felakasztom magam, hogy nézek ki. Összetörök egy autót... Miért? A mérgezés sem jön be, nincs tél, nem tudok megfagyni. Szóval egyik sem jött be, gondoltam, hátha mégis élni fogok – vallotta be az Egyszer lent podcast sorozatban Epres Attila, aki végül az életmentő műtét mellett döntött, amivel az orvosoknak sikerült eltávolítaniuk a daganatot, és immár közel öt éve tünetmentes.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek