Celeb

Pokorny Lia: Itthon kitanultam kőművesnek

K. K.

Létrehozva: 2020.04.24.

A Centrál Színház színésznője egy időre szögre akasztotta a jelmezeit, s egy másik szakmában éli ki a kreativitását. Persze csak a karantén idején.

Noha Pokorny Lia mindig is kifinomult szépérzékkel rendelkezett, és gyakran végzett felújítást a lakásában, most, hogy az önkéntes karantén alatt az ideje is engedi, alaposan belevetette magát az otthona kipofozásába.

– Saját kezűleg újítok fel mindent, a fürdőszobától, a falfestésen át a glettelésig, a parketta csiszolását is én csinálom. Mondhatni az elmúlt másfél hónapban alaposan kitanultam a szobafestő-mázoló és a kőműves szakmát, éppen csak a vízvezetékszereléshez nem értek, de ami késik, nem múlik – kezdte nevetve lapunknak Pokorny Lia, aki sokkal többre értékeli a „csináld magad" dolgokat, mintsem azt, hogy méregdrágán megvegyen valamit.

– Vagy, hogy szakembert fizessek. Persze, nyilván ez egy komoly szakma, és biztosan egy profi kivitelező jobban meg tudná csinálni, de én nagyon élvezem ez efféle kihívásokat, rádásul most az időmbe is belefér, hogy újítgassak – mondta a színésznő, aki kifejezetten élvezi az elvonulást.

– Az első pár hétben kevésbé volt kedvem megmozdulni, aztán rámtört egyajta boldogságérzés, hogy végre a gyerekemmel lehetek és sokat pihenhetek. Bár utóbbit a lakásfelújítás miatt nem sokáig élveztem, de mit lehet tenni, ha engem a munka tölt fel – fűzte hozzá a színésznő, aki igyekszik továbbra is az önkéntes karanténban töltött napjait tevékenyen tölteni, persze reméli, hogy mihamarabb hódolhat imádott hivatásának, a színjátszásnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek