Celeb

Kérjük vissza Harry herceget! – Hackertámadás érte Meghan Markle-ék jótékonysági weboldalát

Bors

Létrehozva: 2020.04.12.

Mint azt korábban megírtuk, Meghan Markle és Harry herceg többé nem tagja hivatalosan a királyi családnak, így a royal (királyi) jelzőt sem használhatják. 

A pár kész továbblépni, most pedig már azt is tudni lehet, hogy új alapítványuk neve az Archewell nevet viseli. A jótékonysági szervezet később az oktatásra és a mentális egészségre szeretne elsősorban fókuszálni, jelenleg azonban a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet enyhítését tekintik fő feladatuknak.

A DailyStar című portál szúrta ki, hogy a pár lehetséges weboldala (hivatalos adat ugyanis egyelőre nincs róla), azaz az archewellcharity.com kibertámadás áldozata lett. Az oldalon olvasható szöveg ugyanis így szól:

Azonnal feladjuk ezt a weboldalt, amennyiben biztonságosan visszatér őfelségéhez Henrik Károly Albert Dávid, Sussex hercege az alábbi címre

Buckingham-palota
Westminster
London
SW1A 1AA
Egyesült Királyság

Azt nem tudni, hogy a weboldal már hivatalos-e, és elvették Meghanéktől, vagy pedig előre megvették a hackerek, és csak Harry visszatérése, esetleg rengeteg pénz árán hajlandóak megválni tőle.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek