Celeb

Egy helyben topog Luxus Vivi válása

F. Zs.

Létrehozva: 2020.04.28.

Luxus Vivien és férje ugyanazt akarja: gyorsan elválni. Ehhez azonban megegyezés szükséges, közös vagyonuk ugyan nincs, de még mindig sok a tisztázatlan anyagi kérdés.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Bár a Feleségek luxuskivitelben című reality egyik sztárja, Vasvári Vivien nem szeret a folyamatban lévő válásáról be­szélni, a Viasat 3 csatornán futó új évad első részében azonnal előkerült a kérdés. Vivien Yvonne-nal beszélt a magánéletét komolyan befolyásoló történések részleteiről.

„Ti hogy álltok most a válással? – kérdezte Vivien Yvonne-t, aki azt mesélte, hogy amíg nincs megegyezés, addig sajnos nem tudják hivatalosan lezárni a há­zasságukat: – Most próbálunk megállapodni mindenben, és utána be­adni a papírokat, hogy gyorsan men­jen. Már na­gyon régóta húzódik, mert először nem foglalkoztunk azzal, hogy hivatalosan is lezáruljon. Aztán én kezdeményeztem, hogy tegyük hivatalossá is a dolgot.

Ezek után Vivien is elmesélte az ő válásának a jelenlegi állását: „Mi közös megegyezéssel adtuk be a papírokat, nekünk nincs közös vagyonunk, így nincs min veszekednünk” – mondta. Vasvári Vivien igencsak árnyalta ezzel a problémát, hiszen – mint arról a Bors a korábbiakban beszámolt – van még min megegyezniük Fecsóval, többek között az asszonytartást sem sikerült az első válóperes tárgyalás során tisztázniuk.

Szegedi Ferenc azt ígérte, hogy vesz egy lakást a közös gyerme­kük, a most kétéves Edward nevére, amelyet kiadhat az édesanyja, és az abból származó havi 250 ezer forintos bevétel mellé még plusz 250 ezret fizet havonta, az utalás azonban nem érkezett még meg Vivien számlájára, és a lakás sincs a kisfiú nevén.

– Én is abban reménykedem, hogy gyorsan sikerül lezárnunk minden vitás kérdést, és hamarosan elválasztanak minket hivatalosan – mondta hétfőn a Borsnak Szegedi Ferenc, vállalkozó.

– A viszonyunk Viviennel most kifejezetten jó egyébként, a kisfiunknak most volt a második születésnapja, amit közösen töltöttünk – mesélte Fecsó, majd így folytatta: 

– Az ígéretemhez, vagyis a megállapodásunkhoz természetesen tartom magam. Az ügyek előrehaladásáról most még nem tudok beszámolni, hiszen a koronavírus miatt kialakult jelenlegi helyzetben nem egyszerű lakást átíratni sem. És a vállalkozásaimban is kisebb probléma is nagyobb ennél, most azon dolgozom, hogy meg tudják a beosztottjaimat tartani. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek