Celeb

Sármos férfiak harcolnak a 75 milliós fődíjért

Címkék
Rácz Gergő

K. Sz.

2020. március 7. szombat 10:30

Újabb két versenyzőt mutatunk be A Dal 2020 döntősei közül. A hétvégi finálé nyertese 75 millió forint összértékű támogatással fejlesztheti tovább karrierjét. De a többi fiatal számára is óriási kiugrási lehetőség a Duna Televízió produkciója.

Forrás: MTI

Ma kiderül, mely dal előadója állhat fel A Dal 2020 döntőjében a képzeletbeli dobogó felső fokára. 

Hatalmas nyeremény

A Duna Televízió az év magyar slágerét kereső műsorának győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét, játszhat a legnevesebb hazai fesztiválokon, például a Volt és a Strand Fesztiválon, valamint az MTVA számos egyéb megjelenéssel is támogatja az előadót. Szombaton A Dal Akusztik online szavazás végeredményét is ismertetik.

Pápai Joci: Fényes vért az elismerés

Egyedüli módon, két alkalommal is Pápai Joci dalát választották A Dal legjobbjának: 2017-ben Orgió című szerzeménye, 2019-ben Az én apám bizonyult a legjobbnak. A sztár karrierje meredeken ível felfelé, dalai slágerlistásak, és az ország legnagyobb fesztiváljain szerepelnek. – Komoly felelősség, hogy engem választottak. A magyar emberek bizalma egy komoly és fényes vért, amit nagyon büszkén fogok viselni – mesélte három éve a Borsnak Joci, aki ezen a héten sztárvendégként lép fel a fináléban.

Ember Márk már most is győztes

A közönség már színházból és filmből jól ismerheti a sármos művészt, a Tovább című dalával pedig a zene rajongóit is meghódította. 

– A versenyre a kiadóm hívta fel a figyelmemet és már az első perctől nagyon kíváncsi voltam, milyen fogadtatása lesz a dalomnak. Az, hogy bejutottam a 30 produkció közé, már boldogsággal töltött el. Az pedig, hogy egészen a döntőig juttatott a szeretetük, egészen hihetetlen! A döntőben lenni hatalmas energiát ad, és megtisztelőnek tartom. Már győztes vagyok, ha a szombati döntő során a tévénézők közül egyvalaki is táncra perdül a dalom alatt – mesélte Márk. 

Rácz Gergőt a hűtlenség ihlette

A jóképű sztár közel 30 éve van már a szakmában, idén azonban gondolt egy merészet és 2013 után újra jelentkezett A Dal 2020-ba a Mostantól című dalával, amit saját hűtlensége inspirált. 

– Szeretném megmutatni a lírai oldalamat és A Dal 2020-nál jobb műsort el sem tudnék képzelni erre. További dalok, lemezek és videoklip szerepel a terveim között – mesélte az énekes, aki Orsovai Renivel énekli a duettjét.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél