Celeb

Luxus Vivien dühösen távozott a válóperről

Földvári Zsófi

2020. március 12. csütörtök 04:20

Válni érkezett a bíróságra Luxus Vivien és Fecsó, de a jelek szerint a tárgyalóteremben nem jutottak egyezségre. A 29 éves, kétgyermekes édesanya kifejezetten feldúltan távozott az intézményből.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Az egykori álompár, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc külön, de viszonylag nyugodtan érkezett szerda reggel a budai bíróság épületéhez ügyvédeik kíséretében. Ám a hangulatuk szemmel láthatóan sokat romlott abban a bő egy órában, amíg a bíróság előtt álltak. 

Vivien és Fecsó fényűző körülmények között, templomi szertartáson 2018 nyarán fogadtak egymásnak örök hűséget. A frigyük azonban nem tartott sokáig, alig egy év múlva már külön is költöztek, tavaly szeptemberben pedig beadták a válási papírokat. A párnak van egy közös gyermeke, a nemsokára kétéves Edward, akit a felek közösen nevelnek a jövőben. Ám az egykori pár tagjai már a kezdetekkor nem tudtak megegyezni a gyerektartás összegében, s a közösségi oldalakon, illetve a médiá­nak is többször beszéltek arról, hogy ki mit szeretne.

Fecsó korábbi elmondása szerint 250 ezer forint gyerektartást fizet Vivienek, plusz biztosított a fia és az édesanyja számára egy lakást is, ami Edward nevén van, az édesanyja haszonélvezetével. Ezt Vivien bérbe adásra használja, amiből Fecsó számításai szerint bejön még körülbelül 250 ezer forint, így Vivien havi 500 ezer forint körüli összegre számíthat Fecsótól.

Ám Vivien azt állította, hogy ez nem egészen így van. Szerinte Fecsó csak havi 150 ezer forintot fizet neki a megállapodásuk ellenére, emellett kitette őt egyik napról a másikra abból az albérletből, ahol közösen éltek, az ígért lakás nincs még a kisfia nevén, így be­vétel sem származik belőle. 

A Bors információja szerint a válóperes tárgyalásuk egy és negyed órán át tartott, hogy mi zajlott pontosan a zárt ajtók mögött, azt nem tudni. Csak egy biztos: a felek feldúltan viharzottak ki a tárgyalóteremből, mindkettejük arcára rá volt írva, hogy nem az történt bent, mint amire számítottak. 

A Bors munkatársa szeretett volna részleteket is kérdezni, de egyik fél sem kívánt nyilatkozni. Így nagy valószínűséggel a válóperük tovább folytatód

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

metropol.hu

Felfoghatatlan tragédia a sípályán: szörnyethalt egy 5 éves kislány

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter és a baloldal az embereket segítő árszabályozás ellen

vaol.hu

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

origo.hu

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria