Celeb

Kínos: Margot Robbie filmje eddig akkora bukás, hogy a stúdió gyorsan megváltoztatta a címét, hátha...

Bors

2020. február 12. szerda 19:00

Ha azt mondjuk, hogy a vártnál rosszabbul teljesít Margot Robbie új szuperhős-filmje, a Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (ami magyarul a “Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)” címet kapta), akkor bizony eléggé finoman fogalmazunk. Az Egyesült Államokban ugyanis a múlt héten bemutatott mozi csupán 33 millió dollárt termelt (ezzel a DC messze legrosszabb nyitányát produkálta), és ez az összeg világviszonylatban sem lett sokkal szebb: a 81 milliós bevétel ugyanis még messze nem elegendő a sikerhez. A szakértők számításai szerint olyan 250-300 millió dollártól hoz majd hasznot a film (amiből 82 millió volt a forgatási költség, de erre még vastagon rájönnek a különböző járulékos költségek, valamint a reklámra fordított összegek).

Valószínűleg a film mögött álló pénzemberek és a stúdió döntéshozói is érzik, hogy nagy a baj, azonban olyat még nem nagyon hallottunk, hogy úgy próbálják orvosolni a hibákat, hogy a premier után nemes egyszerűséggel megváltoztatják a film címét – márpedig most épp ez történt. A három legnagyobb amerikai mozihálózatban ugyanis már “Harley Quinn: Birds of Prey” címen kell keresni Margot Robbie filmjét (Harley Quinn karakterének ugyanis elég nagy kultusza lett az utóbbi időben, míg a Ragadozó madarakat kis túlzással a kutya nem ismeri). A Warner Bros. egyik vezetője egyébként a címváltoztatás kapcsán azt mondta, a dolognak semmi köze nem volt a jegyeladásokhoz, egyszerűen a korábbi cím túl hosszú volt, és nem lehetett sehová sem kiírni rendesen. 

Legutóbb egyébként a Macskák új verziója körül voltak hasonlóan kínos változtatások. Ott egész konkrétan a filmből küldtek szét a mozikba egy új verziót a premiert követően, mivel néhány effekten még utólag javítottak.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

metropol.hu

Az orvosok is elsápadtak attól, ami a beteg fülében mászkált

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: nagyot küzdöttek a horvátok, de Dánia újra nyert

nemzetisport.hu

NB II-es felkészülés: negyedik meccsét is megnyerte a Vasas

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet