Celeb

Futógépen énekel Péter Szabó Szilvia

Címkék
NOX

Bors

Létrehozva: 2020.02.06.

Múlnak az évek, édesanya lett, de az énekesnőn láthatóan nem fog az idő. Bosszantóan jó karban van, pedig még csak most kezdte formába hozni magát, ugyanis országos turnéra indul.

A 37 éves Péter Szabó Szilvi büszkén mutat ma­gáról olyan fotót is, amin ed­zőcuccban van és nincs kisminkelve.

Arról a képről van szó, amin táncpróbán vagyok? – kérdi nevetve.

– Videoklipet forgattunk, a Két világ közt című dalból, ami az előadók életéről szól. Szerintem nagyon jól sikerült. Emellett kőkeményen készülök a Noxtalgia unplugged tizenegy állomásos országos turnéra.

A Nox történetét bemutató koncert varázslatos világba repít úgy, hogy közben sok történetet mesélnek el az együttesről és Szilviről.

Kőkeményen edzek, és minden elvégezhető „javításon” túl vagyok – mosolyodik el Szilvi. – Ezért csináltattam meg a visszérműtétet. A térdem is gyenge, az egyiket régen már operálták.

A derekam is sokat szokott fájni. Szigorúan személyi trénerrel edzek, mert lássuk be, ha egyedül mész, akkor az bohóckodás másfél óráig. Ez a megoldás, ha komolyan gondolod.

Számomra csak így van értelme a súlyzós, alakformálós edzésnek. Teljes nagygenerál van, formába kell jönnöm, ezért nagyon odafigyelek az evésre is. Kell a szervezetnek ilyen téren is egy kis szeretgetés. Sok zöldséget és fehérjét eszem.

Mindig megnézem, hogy mit hol veszek. Szigorú va­gyok ma­gammal, el­döntöttem, hogy egészséges leszek, és durván jól fogok kinézni – neveti el magát Szilvi.

Lassan itt az idő, amikor futópadon kell énekelnem. A Noxnál is így volt, ott a szezon előtt két-három héttel mindennap a futópadon énekeltem végig a műsort.                 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek