Celeb

Senki nem volt kíváncsi Demcsák férjére

kbv

Létrehozva: 2020.01.24.

A műsorvezetőnek és indiai férjének igen kínos perceket okozott, hogy a két privát vendégen kívül senki nem volt kíváncsi a férfi előadására, de tartották egymásban a lelket. Demcsák Zsuzsa másnap azt állította, megtartották az előadást.

Forrás: Markovics Gábor/Ripost

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme, Krishan, a pár azonban mindenki nagy meglepetésére nyilvános jógaórát és -előadást hirdetett szerda estére. A nyugtató hangulatú testmozgás és indiai filozófiai előadás azonban hamar más jelleget öltött: az előadásra összesen hárman váltottak jegyet, a három hallgatóból egy ráadásul nem jelent meg, kettő pedig újságíró volt. Krishan, aki láthatóan sokat készült a Facebookon, nyilvános eseményként hirdetett estére, hiszen tradicionális indiai ruhában érkezett. Meztelen lábát kis bőr papucs fedte és sárga indiai inget vett fel, míg Zsuzsa farmert és csizmát viselt. A házaspár, amikor meglátta, hogy mindössze két újságíró várja, nagyon csalódottá váltak. Hosszú időre el is hagyták a termet.

Krishan a tervek szerint egy órát beszélt volna az indiai filozófiáról, utána pedig egy közös vacsorázásra hívta azokat, akik megvásárolták a 6000 forintos belépőt. Az előadásra azonban még Zsuzsa és Krishan közös barátai sem jöttek el. Végül csak a pár jó barátja, L.L. Junior és Zsuzsa fogadott fia érkezett meg a szeánszra jelentős késéssel. Az esemény itt vett érdekes fordulatot, ugyanis miután Zsuzsa és  Krishan sokáig beszélgettek, hogy mitévők legyenek, végül visszatértek két újságíró hallgatójukhoz a terembe, felajánlva, hogy az elmaradt órát majd máskor megtartják. Az óra helyett interjút kértünk a műsorvezetőtől, aki szerda este még hosszan nyilatkozott közös életükről, magyar és indiai esküvőjükről az eltérő kultúrából érkező férfival, Krishan magyarországi és indiai munkáiról.

Csütörtökön aztán elküldtük neki a készülő cikket átolvasásra, amikor is az események már nemcsak érdekes, hanem egyenesen megdöbbentő fordulatot vettek. Zsuzsa letiltotta korábbi nyilatkozatát, s azt magyarázta, az óra mégsem maradt el, csak jelentős késéssel tartották meg. A vendégek állítása szerint mind megérkeztek, csak egy másik teremben várakoztak, míg a műsorvezető interjút adott. Lapunk munkatársa háromnegyed hétkor jött el a helyszínről, akkor még egy teremtett lelket sem látott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek