Celeb

Lézerrel szépül Gáspár Laci

G. Sz.

Létrehozva: 2020.01.24.

Az énekes nem csak izmait építi, de arcbőrére is odafigyel. Nem csinál titkot belőle, hogy időnként szakember segítségét is kéri.

Forrás: Bors-archív

Gáspár Laci az elmúlt években teljesen átalakult, hiszen a korábban duci férfiből mára egy rendszeresen sportoló, tudatosan táplálkozó ember lett. Az énekes pedig nem csak az izmait, de az arcbőrét is igyekszik karbantartani.

– Egy speciális lézeres kezelésen vettem részt – mesélte a Bors érdeklődésére Gáspár Laci. – Tavaly kipróbáltam ezt és akkor nagyon bejött. Évente egyszer lehet ilyen kezelésen részt venni, nekem ez volt a második, és 35 éves kortól már ajánlják, én pedig már negyven vagyok. Voltak kisebb bőrkinövések, pattanásból visszamaradt apró bőrhibák az arcomon, amik évek óta ott voltak, de ezzel a módszerrel szépen eltűntek – tudtuk meg az énekestől.

Dr. Krasznai Zsolt lapunkat beavatta, pontosan milyen módszerrel fiatalította, illetve ápolta Laci arcbőrét.

– Ez a készülék Amerikában is nagyon népszerű, a világsztárok kifejezetten szeretik, mert 4–5 napos gyógyulással gyakorlatilag vissza tud térni a színész a filmvászonra úgy, hogy egy teljesen új, frissebb bőrtípust kap – mondta a Borsnak a plasztikai sebész.

– A készülék két lézerrel működik, az egyik bőrfiatalításra, a másik pedig terápiás kezelésre alkalmas, illetve használható vegyesen is. Az eszköz kiválóan alkalmas például erősebb pigmentációk, nagyon régi pattanások bemélyedéseinek és nyomainak eltüntetésére. Lacinál is erre használtuk – tudtuk meg a szakembertől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek