Celeb

Jennifer Lawrence bepisilt ijedtében - sztárok gonosz tréfái

Bors

Létrehozva: 2019.12.29.

Egy-egy hollywoodi produkció forgatásán hónapokig van összezárva a stáb, s a jelenetek között bizony sok az üresjárat is. Nem csoda, ha a viccesebb kedvű színészek olykor rosszban sántikálnak...

Simon Pegg neutronkrémje

A Star Trek – Sötétségben című 2009-es film forgatásán Simon Pegg a frászt hozta a kollégáira. Mert miután egyes jeleneteket egy régi gyárépületben forgattak, a színész azzal állt elő, hogy a helyszínen érzékelhető némi egészségre ártalmas sugárzás, ami ellen nem árt védekezniük. Chris Pine-nak és Benedict Cumberbatch-nek egy speciális „neutronkrémet” adott, akik bőszen kenegették is magukat vele. 

Ám nem véletlenül játszotta el Sherlock Holmest, a zseniális nyomozót Cumberbatch, ugyanis kis idő múlva rájött, hogy Pegg csak a bolondját járatja velük. Szerencsére voltak olyan jóban, hogy sértődés helyett csupán egy jót nevettek az egészen.

Liam Hemsworth és a hulla

Az éhezők viadala második részének forgatásán Hemsworth kíváncsi volt, hogy a rettenthetetlen főszereplőt, Katniss Everdeent alakító Jennifer Lawrence vajon milyen arcot vág, ha egy hullát talál a lakókocsijában. Becsempészett hát egy bábut Jenniferhez, aki a látványtól ijedtében bepisilt a nadrágjába.

Ám még azon melegében, reflexből visszatámadott, és úgy fejbe rúgta Liamet, hogy a színész agyrázkódást szenvedett. Nem csoda, hogy azóta kétszer is meggondolják a partnerei, hogy szórakozzanak Jenniferrel.

George Clooney matricája

A sármos sztárról lassan már mindenki tudja Hollywoodban, hogy imád kitolni a barátaival. Julianne Moore-t az öltözőszekrényből kiugorva rémisztette halálra, Matt Damonnak beszűkítette a jelmeznadrágját, hogy azt higgye, az edzések ellenére meghízott, de a legrosszabbul kétségtelenül Brad Pitt járt, akit többször is rászedett. „Zsaruk, kapjátok be!” feliratú matricát ragasztott Pitt új kocsijának hátuljára, aki sokáig nem értette, miért meszelik le állandóan, és viselkednek vele barátságtalanul a rendőrök.

Majd barátja nevében beszédleckéket tartalmazó DVD-t küldött a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streepnek, aki sokáig tényleg azt hitte, hogy Pitt „beszólt” neki.

Alan Rickman pukigépe

A Harry Potter és az Azkabani fogoly egyik jelenetében némelyik felnőtt szereplő gyerekesebben viselkedett, mint a fiatal kollégáik. A Perselus Pitont megformáló Alan Rickman például kitalálta, hogy pukigépet rejt a főhős, Daniel Radcliffe hálózsákjába annál a jelenetnél, amikor a diákok a Roxfort kastély előcsarnokában alszanak együtt.

Bevonta a csínybe a Dumbledore professzor bőrébe bújt Michael Gambont is, és jól beégették szegény Pottert, amikor a csöndes jelenetben beindították a masinát. Főleg, mert Radcliffe előtte direkt kérte, hogy annak a lánynak a közelében fekhessen, aki épp tetszett neki…

Mel Gibson fagyasztott patkánya

Az Összeesküvés-elmélet című filmen dolgozott együtt Gibson Julia Robertsszel, és olyan jól kijöttek, hogy a színész titkos hódolóként ajándékot küldött a partnerének. Igaz, ez az ajándék egy fagyasztott patkány volt.

A fekete humoráról ismert színész később nevetve mesélte egy interjúban, hogy amikor Julia kibontotta a New York egyik előkelő áruházából érkező doboz díszcsomagolását a forgatási szünetben, akkorát sikított, hogy a környéken mindenkinek megfagyott a vér az ereiben.

Olivia Colman nedves szivacsa

A kedvenc című film főszereplőjének, az Anna királynő szerepéért év elején Oscar-díjat nyert Olivia Colmannak sikerült teljesen megbotránkoztatnia kolléganőjét, Emma Stone-t. A filmben az uralkodónő intim viszonyba bonyolódik kegyeltjével, és az első ilyen közös jelenetnél Colman a sminkestől kért egy testszínű szivacsot, amit benedvesítve a lába közé rejtett.

A poén ült, ugyanis amikor Stone erotikus masszázsa végén a szoknya alatt kitapintotta a szivacsot, döbbent grimaszba torzult az arca.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088434_auto_resized.png
origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711712714
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091966_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711712714
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091619_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711712714
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel