Celeb

Vajna Timi jósnője használhatja Andy luxusautóját

uv

2019. november 13. szerda 04:20

Baranyi Rozi használta Andy Vajna imádott Bentleyjét, az elhunyt producer neje ugyanis a közel negyvenmilliós luxusjárgánnyal segítette ki jósnőjét. Rozi pedig a vajbőr ülésbe huppanva a filmmogul jelenlétét is érezte.

Mondják, hogy bajban ismerszik meg az igaz barát. Vajna Timi olyan szerencsés, hogy évek óta egy igazi lelki társ áll mellette. Ő Baranyi Rozi, aki nem csak a jóban, de a rosszban is kitartott a 36 évesen megözvegyült nő mellett.

A médium lapunknak korábban már mesélt róla, hogy milyen szoros kapocs van köztük Timivel.
A sokéves támogatás, barátság pedig abszolút kölcsönös, ezt mutatja az is, hogy Rozi, barátnője elhunyt férjének féltve őrzött, angol luxusautójával furikázhat. A hír a Bors olvasó-riporterétől futott be lapunkhoz, aki többször is látta a jósnőt a különleges autóval, leginkább a II. kerület környékén kocsikázni. 

– Valóban használtam Andy autóját, mert az én kocsim rossz volt, és amíg javították, Timi odaadta a Bentleyt. Fantasztikus járgány – magyarázta a Bors érdeklődésére Rozi, aki lapunknak elárulta, a vajbőr ülésbe huppanva nem csak a lóerőket, mást is érzékelt.

– Amikor beültem a Bentley-be, az első két alkalommal na­gyon éreztem Andy jelenlétét. De ez teljesen normális. Szerette ezt az autót, sokat és szívesen ült benne, én pedig egyértel­műen kötöttem a személyéhez a kocsit. Ez olyan, mint amikor valaki elveszíti a szerettét és hozzáér a tárgyaihoz: automatikusan érzékeli ôt, mert szerette és hiányzik neki – magyarázta a jósnő, aki azzal a 2007-es limitált szériás Bentleyvel furikázhatott, amit Timi nemsokára árverésre bocsát. 

– Ha beül valaki, érezheti a malibui, Los Angeles-i napfényt  – mondta elcsukló hangon az özvegy nemrég, a TV2 Mokka-interjújában, ahol elmondta, hogy férjével a legkedvesebb emlékei ehhez az autóhoz fűződnek, de maga Andy súgta meg neki, hogy a kétszáz aukciós tárgy között legyen ott az imádott, sötétkék, vajbőr belsős autója is. 

– Aki a legtöbbet ajánlja, azé lesz az autó, de biztos vagyok benne, hogy Timi fejében van egy limit, ami alatt nem adja oda. Én úgy sejtem, olyan 100-120 ezer eurót érhet most Andy autója – mondta Rozi, aki maga is szívesen lenne a Bentley új tulajdonosa, de mint mondja, nincs lehetősége se megvásárolni, se fenntartani a luxusjárgányt.
Mint megtudtuk, Vajna Timi jövőre egy évre a tengerentúlra költözik az amerikai állampolgársága miatt, ezért is szerette volna még idén elárverezni Andy személyes tárgyait, és maga mögött hagyni a fájó múltat. Barátnője pedig azt is elmondta lapunknak, hogy azután majd interneten tartják a kapcsolatot, de tervben van, hogy ki is látogat majd Tímeához.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pert nyert a Mol, százmilliárd forintos kártérítéshez juthat

origo.hu

Kollégáját akarta kimenteni a Dunából a vízbe fulladt kutyakiképző - videó

ripost.hu

Fotó a temetőből, így néz ki az olimpiai bajnok sírja

magyarnemzet.hu

Szemtanú: A csibészruha lett a veszte a vízbe fulladt bv-seknek

origo.hu

Szinte minden magyar sztár levetkőzött - de ki a legvadítóbb? Szavazzon!

mindmegette.hu

13 nyári frissítő ital, ami eszméletlen jól hűsít a kánikulában

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Lebukott a válogatott focista, nemi erőszak miatt tartóztatták le

További cikkek

Kapcsolat

A Bors megtudta: Ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

Házi őrizet

Megtudtuk, ki fogadta be a börtönből kiengedett Fekete Dávidot