Celeb

Kanye Westnek megint elmentek otthonról: szerinte az Insta miatt a férfiak úgy szenvednek, mint anno Jézus

Bors

Létrehozva: 2019.10.30.

Forrás: AFP

Azt eddig is tudtuk, hogy Kanye West nem teljesen százas, de még így is tud meglepetéseket okozni meredekebbnél meredekebb kijelentéseivel. Pedig arról az emberről beszélünk, aki Ugandát Jurassic Parkká szerette volna alakítani, vagy szemrebbenés nélkül kijelentette, hogy indulni fog az elnökválasztáson - de mondjuk akkor is meresztettük a szemünket, amikor egy videóból kiderült: telefonját a 000000 számsorral védi.

Nos, e szerint a "bölcs" ember szerint a XXI. század nős férfiai ugyanolyan szenvedést élnek át, mint kétezer évvel ezelőtt Jézus. Hogy miért? Természetesen az Instagram és a többi közösségi oldal, és az azokon található szexi fotók miatt.

Mondjuk elég nehéz a rapper kijelentését értelmezni, főleg annak fényében, hogy a saját felesége, Kim Kardashian (sőt, Kim összes testvére és féltestvér is) ugyanezt teszi nap mint nap.

Szenvedek, de értékelem a szenvedést, mert így jobban átérezzük azt a szenvedést, amit Jézus élt át. A közösségi oldalak miatt szenvedek" - magyarázta a Beats1 rádióműsorban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek