Celeb

Fegyvert nyomott a szájába, gyilkosságra készült - brutális dolgokat állít volt felesége Jeremy Rennerről

Bors

Létrehozva: 2019.10.15.

Forrás: AFP

Súlyos vádakkal állt elő Jeremy Renner volt felesége a TMZ bulvároldal által megszerzett bírósági iratok tanúsága szerint. A papírokból kiderül, hogy a Bosszúállók-filmek sztárjának exe, Sonni Pacheco arról számolt be a hatóságoknak, hogy a férfi egy alkalommal otthon a saját szájába vette a fegyverét és azzal fenyegetőzött, hogy lelövi magát - ám végül a plafonba lőtt. Mindeközben hatéves lányuk, Ava a szobájában aludt. 

Egy másik alkalommal Renner bejárónője hallotta, amint a férfi azt mondta, hogy most átmegy az exéhez, megöli őt, majd magát is, mert “jobb Avának, ha szülők nélkül nő fel, mintha olyan anya mellett, mint Sonni”.

Az irat szerint a színésznek a drogokkal is komoly gondjai vannak. Többször volt kislányuk társaságában kábítószer hatása alatt, és olyan is előfordult, hogy a fürdőben olyan helyen hagyott kokaint, ahol a gyermek is könnyedén elérhette volna.

A modell-színésznő Sonni Pacheco 2014 decemberében - mindössze 10 hónappal az esküvőjük után - nyújtotta be a válókeresetet. Noha 2015 tavaszán megegyeztek, hogy közös lányukat megosztva nevelik, most ismét a gyermek felügyeletéért harcolnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek