Celeb

Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivi

K. Sz.

2019. szeptember 25. szerda 11:00

Házassága alatt is egyedül tartotta el magát, most pedig, hogy szakítása után egyedül maradt, anyatigrisként igyekszik minden megteremteni két gyermekének.

Sokan azt gondolnák, egy luxusfeleségnek „csupán” annyi a dolga, hogy szép legyen és a férje pénzét költse. Erre az elméletre cáfol rá Vasvári Vivien, aki férjével, Fecsóval való szakítását követően továbbra is hogy napi 16 órát dolgozik azért, hogy mindent megteremtsen gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az öt éves Ariananak.

– Három napig voltam Milánóban, majd két órát aludtam és már mentem is egy 16 órás forgatásra, ahol Varga Viktor legújabb klipjében szerepelek. Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok fotózásokra vagy forgatásokra megyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt, két vállalkozásomat mellett egyedül vezetem a háztartást és nevelem a gyerekeimet  - mesélte Vivien, aki hamarosan kiköltözik eddigi otthonából és megy át saját lakásába, ami ugyanabban a luxus lakóparkban található, ahol az eddigi volt.

– Nagyon nehéz lesz a kicsiknek a környezetváltozás, őket sajnálom a legjobban, de ennek meg kellett történnie. Mikor Ariana édesapjával szakítottam, nagyon megviselte a kicsit, igyekszem mindent megtenni értük, hogy a segítség nélkül átvészeljék ezt az időszakot és később ne legyenek ebből problémáik - mesélte Vivi.

Aki követi a sztár instagramon, azok meglepetten tapasztalhatják, hogy követői ahelyett hogy szomorkodnának zátonyra futott házassága miatt, máris párt keresnek neki, vagyis ösztönzik Vivit, hogy minél hamarabb nyitott legyen egy új szerelemre.

- Aki követnek és ismernek, azok látták, mi miatt ment tönkre ez a kapcsolat. Nyitott szemmel járok, persze ismerkedem és akadnak is kérők, de egy biztos: egy újabb boldogtalan kapcsolatba nem szeretnék belerohanni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a boldogságot én is megérdemlem - tette hozzá.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Női kézilabda: Kovacsics Anikó, az FTC irányítója gyermeket vár

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek