Celeb

Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivi

K. Sz.

2019. szeptember 25. szerda 11:00

Házassága alatt is egyedül tartotta el magát, most pedig, hogy szakítása után egyedül maradt, anyatigrisként igyekszik minden megteremteni két gyermekének.

Sokan azt gondolnák, egy luxusfeleségnek „csupán” annyi a dolga, hogy szép legyen és a férje pénzét költse. Erre az elméletre cáfol rá Vasvári Vivien, aki férjével, Fecsóval való szakítását követően továbbra is hogy napi 16 órát dolgozik azért, hogy mindent megteremtsen gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az öt éves Ariananak.

– Három napig voltam Milánóban, majd két órát aludtam és már mentem is egy 16 órás forgatásra, ahol Varga Viktor legújabb klipjében szerepelek. Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok fotózásokra vagy forgatásokra megyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt, két vállalkozásomat mellett egyedül vezetem a háztartást és nevelem a gyerekeimet  - mesélte Vivien, aki hamarosan kiköltözik eddigi otthonából és megy át saját lakásába, ami ugyanabban a luxus lakóparkban található, ahol az eddigi volt.

– Nagyon nehéz lesz a kicsiknek a környezetváltozás, őket sajnálom a legjobban, de ennek meg kellett történnie. Mikor Ariana édesapjával szakítottam, nagyon megviselte a kicsit, igyekszem mindent megtenni értük, hogy a segítség nélkül átvészeljék ezt az időszakot és később ne legyenek ebből problémáik - mesélte Vivi.

Aki követi a sztár instagramon, azok meglepetten tapasztalhatják, hogy követői ahelyett hogy szomorkodnának zátonyra futott házassága miatt, máris párt keresnek neki, vagyis ösztönzik Vivit, hogy minél hamarabb nyitott legyen egy új szerelemre.

- Aki követnek és ismernek, azok látták, mi miatt ment tönkre ez a kapcsolat. Nyitott szemmel járok, persze ismerkedem és akadnak is kérők, de egy biztos: egy újabb boldogtalan kapcsolatba nem szeretnék belerohanni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a boldogságot én is megérdemlem - tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hátborzongató videó: cápa úszott a fürdőzők közé, felmosóval vágta fejbe egy férfi

vg.hu

Bebörtönzik a benzinártüntetőket

hirtv.hu

Kiakadt a magyar édesanya: Ezt üzente drogos szomszédjának

ripost.hu

Gáspár Evelin apró bikiniben mutatta meg bomba alakját

mandiner.hu

Budapestből is lehet Bucsa – lengyel konzervatív médiavezér üzenete a magyarokhoz

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. július 6.: a Bak életében felbukkan valaki, a Rákot meglepetés éri

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

mindmegette.hu

Elképesztő! Így sürög-forog Tóth Gabiék két éves kislánya a konyhában

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

További cikkek

Börtön

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

SZERELEM

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét