Celeb

Horgas Eszter: Az érzelmeim vezérelnek

Bors

2019. szeptember 8. vasárnap 21:30

Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Horgas Eszter fuvolaművészt kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.

– Készítettek már személyemre szóló horoszkópot, de az nem a karrieremről szólt – mondta Horgas Eszter fuvolaművész. 

– Rák jegyű vagyok, akit az érzelmei vezérelnek. Sokra tartom a tudást, és sokat is teszek azért, hogy minél műveltebb legyek, de alapvetően a döntéseimben és előadóművészként a játékomban is, az érzelmek dominálnak. Nagyon s kat kellett tanulnom, hogy fegyelmezzem az érzelmeimet. Kamaszkoromtól kezdve napi nyolc órát gyakoroltam, ami szintén fegyelmet követelt. A színpadon viszont már hagyni kell az érzelmeket érvényesülni. Ott engedni és nem akarni kell. 

– Romantikus beállítottságú vagyok, de nemcsak a választott művekben, hanem a hétköznapi életben is. Szeretem, ha művésznőnek szólítanak, ha virágot kapok, ha előreengednek. Rák jegyűként gazdag az álom- és képzeletvilágom. Négyévesen elvittek Koncz Zsuzsa koncertjére, és bemehettem őt megfésülni. Onnan kezdve a szüleim nagy vágya volt a színpad, dobáltam a hajam, a teniszütő volt a gitár, és már nem volt kérdés, hogy nekem a színpadon van a helyem. Híve vagyok a többgenerációs együttlétnek, ha nem is egy lakásban, de nagyon közel egymáshoz. Alapvetően segítő alkat vagyok, ami nálam 26 éve a tanítás. A Vukán-örökséget is arra fordítom, hogy tehetséges gyerekeket támogassak. Ezzel párhuzamosan viszont nagyon nehezen kérek. Szeretek a világban jönni-menni, de az otthon érzése pótolhatatlan. Szívesen fogadok barátokat, növendékeket és mindig tele van a ház. 

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet