Celeb

Egyedül akar élni Csűrös Karola

A. T.

Létrehozva: 2019.09.03.

Csűrős Karola úgy érzi, soha nem tudja már feldolgozni imádott férje elvesztését. A színművész számára az éjszakák a legnehezebbek.

Csűrös Karola először je­lent meg a nyilvánosság előtt szeretett fér­je, Horváth Ádám rendező jú­lius   16-i temetése óta. A házaspár 1963-ban talált egymásra, az anyakönyvvezető előtt pedig három évvel később, egy főpróbát követően, az esti előadások előtt mondták ki az igent. Ádám a halálával hatalmas űrt hagyott Karola szívében. A színésznő nem szívesen mozdul ki biztonságot adó otthona falai közül, de vasárnap délután kivételt tett. Sógornője kíséretében érkezett az Ódry Színpadra, ahol a Színház és Filmművészeti Egyetem tartotta tanévnyitó ünnepségét, illetve adta át a már végzett művészeknek arany-, gyémánt-, vas- és rubindiplomájukat. Csűrös Karola 1959-ben végzett az intézményben, így ő gyémántdiplomáját vehette át. 

– Ha jobb napom van, akkor azt mondom, végzősként pont úgy gondoltam, hogy ennyi év után itt fogok tartani a pályámon. Ha rosszabb napom van, akkor nem vagyok elégedett, de valójában nem bánt velem rosszul az élet – elmélkedett a színésznő.

A novemberben nyolcvanharmadik életévét betöltő Karola megtörten, de mégis mosolyogva fogadta a jelenlévők kedves szavait és láthatóan örült, hogy találkozhatott egykori évfolyamtársaival, köztük Pásztor Erzsivel, akivel a Szomszédokban is együtt játszott. Míg ő Etust, Pásztor Erzsi Janka nénit alakította. Az eseményen Horváth Ádámról is megemlékeztek, a színésznő pedig megosztotta velünk az érzéseit. 

– Az éjszakák nagyon hoszszúak és rosszak, nem tudok aludni. Nagyon hosszú időt töltöttünk együtt. Örökké fog tartani az a fájdalom, amit érzek. Bár sokan segítenek a családból, egyedül élek és nem is szeretném, hogy bárki hozzám költözzön – mondta Karola.

A színésznő gondolatait a munka sem tudja lefoglalni, hisz két évvel ezelőtti lábtörése még mindig beárnyékolja az életét. Bár titkon reménykedik benne, hogy egyszer még visszatérhet a színpadra, rajongóinak nem mer ígéretet tenni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek