Celeb

Unokájára hagyja vagyonát Oszter Sándor

kbv

Létrehozva: 2019.08.13.

A 70 éves színész nyíltan beszélt mindenről, még az olyan kellemetlen témákról is, hogy például rászokott az italra, és hogy miért hagyta azt abba.

Néhány héttel ezelőtt tragikus hír rázta meg az Oszter családot: úgy tűnt, Oszter Sándor leukémiás. Szerencsére kiderült, egy rosszul levett vérminta miatt feltételezték a legrosszabbat orvosok, ám a hetvenéves színész úgy megijedt, hogy megkísértette a halál, és azonnal végrendeletet írt. A Tények Plusz riporterének pedig azt is elmondta, ki az a személy, aki egymagában örökölni fogja a mesés vagyont.

– Írtam végrendeletet, úgy döntöttem, hogy én mindent az unokámra hagyok. Nem biztos, hogy jól cselekszem – fogalmazott a színész, aki természetesen azt is kifejtette, miért vannak kétségei. Nem tudja, jót tesz-e a kisfiúval, ha hatalmas vagyont örököl, és semmiért nem kell majd megküzdenie.

Oszternek Diósjenőn jelenleg saját tavai vannak, ahol horgászhat; erdő, ahol vadászhat fűthető vadleséből. Sőt még egy saját temploma is van, ahová elvo­nulhat. A birtok százhektáros, jelentős értéket képvisel. A kilenc­éves Hunor tényleg a nagyapja mindene, a traktor, a saját szo­bája és a fűthető vadles már most is az övé.

Hunor és a nagypapa kapcsolata olyan mély, hogy a színész a kisfiú miatt szokott le az alkoholról is három évvel ezelőtt. Akkortájt volt, hogy balesetet okozott egy pláza parkolójában, a vérében annyi alkohol volt, mintha megivott volna hét féldecis, erős röviditalt.

– Unokám itt volt, akkor lehetett olyan hatéves. Ülünk kinn a konyhában, iszom a vörösbort, megszólal: te, papa, olyan furcsa vagy, ha iszol. Furcsa vagyok? Mondom: tényleg furcsa vagyok – fogalmazott Oszter, aki azt mondta, Hunor miatt hamarosan a cigarettát is le fogja tenni, és teljes kivizsgálásra is elmegy, mert szeretné látni felnőni őt. Bár számtalan híres szerepe volt, azt mondta, mostanra maradt a nagypapaszerep, amiben nagyon jól érzi magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek