Celeb

Liptai szereti, ha a férfi irányít

Bors

Létrehozva: 2019.08.23.

A csípős nyelvű műsorvezetőnő egy különleges színpadi talkshow-val robbantja be a szeptembert, ahol egyszerre hat férfit faggat majd. A gyeplőt itt majd nem engedi ki a kezéből, ő lesz a főnök, a magánéletében azonban ennél sokkal engedékenyebb.

Nagy fába vágja a fejszéjét Liptai Claudia, aki az ország legnépszerűbb férfijait ülteti maga köré, hogy kiderítse, milyen a férfiagy, mi mozgatja a férfiakat, hogyan látják ők a világot? A Férfiszemmel címmel útjára induló pikáns, izgalmas és provokatív beszélgetős show a MOM Kultban lesz látható szeptember 10-én, amire Clau a híreink szerint nagyon készül. És ha már készül, megkérdeztük tőle, hogy mennyire kell majd szigorúnak lennie hat, egyesével is megregulázhatatlan férfival egyszerre, ha rendet akar tartani a színpadon? Claudia Bochkor Gáborral, Czutor Zoltánnal, Garami Gáborral, Hajós Andrással, Nagy Ervinnel és Szabó-Kimmel Tamással beszélget majd.

– Praktikusan megoldom, hogy szóhoz jusson mindenki, mert szerintem a férfiak sokkal hosszabban mesélnek egy adott témáról, mint a nők. Minden ilyen helyzetben a bölcsességemet, határozottságomat és a humoromat használom, az gyakorlatilag az összes nehéz helyzeten átsegít – válaszolja erre a műsorvezetőnő, aki – bár sokak szemében az ideális nő megtestesítője – ha kell, akkor fiús is tud lenni, vagy legalábbis praktikus:

– Azt gondolom, hogy ma nagyon sok esetben, amit férfiasnak gondolunk, azt már inkább sajnos a nők oldják meg. Elmosódtak a határok, így ma egyáltalán nem meglepő, ha egy nő felfúr egy képet vagy egy férfi vasal. Én magam praktikus vagyok, bármilyen műszaki vagy manuálisan megoldandó feladatba bele merek vágni. A műsorvezető nem fél attól, hogy a fiúk egy adott pillanatban átveszik majd a beszélgetésben az irányítást, mert erre esélyük sem lesz mellette. Itt ő lesz a főnök, otthon azonban egészen más a felállás. Ha Clau mellett igazi férfi van, ő örömmel simul bele a női szerepbe.
Az igazi férfi irányít, és ebben az esetben nagyon szívesen bele is simulok az oltalmazott szerepkörbe. Ehhez azonban igazi férfi kell – válaszolja Claudia, aki a Borsnak azt is elárulta, hogy egy pici izgalom azért van benne a show miatt.

– Mindig izgulok, és ez az izgalom tart éberen. Valahogy úgy hozta az élet, hogy sosem csinálom ugyanazt, mindig más helyzetben kell helytállnom, ez is egy ilyen izgalmas kihívás lesz. Liptai azt ígéri, hogy érdemes elmenni erre a különleges programra, hiszen az izgalmas, pikáns és végtelenül szórakoztató est végére talán Karinthy egyik alapkérdésére is fény derül. Azaz, „Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?”        

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek