Celeb

Köllő Babett: Három babát vesztettem el

K. Sz.

2019. augusztus 13. kedd 05:10

A színésznő nemcsak ikergyermekeit, hanem még egy magzatát is elveszítette korábban, ugyanis kislánya, Milla is ikerterhességnek indult. Babett a szörnyű tragédia ellenére szívesen vállalna újabb babát.

Nem kétszer, hanem há­romszor kellett szembenéznie a nők legnagyobb rémálmával Köllő Babettnek. A színésznő az utóbbi években sikert sikerre halmozott: nagyszabású show-műsorokban bi­zonyította sokoldalúságát, miközben az ország számos színpadán szórakoztatja a közönségét estéről estére.

Babett korábban is be­szélt arról, hogy 2014-ben ikergyermekkel lett várandós, azonban a 12. heti genetikai vizsgálat során kiderült: a kicsiknek nincs megfelelő vérellátása, ami nemcsak a magzatokra, de rá is életveszélyes volt. Az orvosok szerint alig több mint 15 százalék esélye lett volna Babettnek és a kicsiknek a túlélésre. Az orvos a terhesség megszakítását javasolta, de addigra már spontán megtörtént a vetélés. Mint most kiderült, Babett számára addigra már nem volt ismeretlen az asszonyok legnagyobb rémálma, ugyanis ikermagzatai előtt már elveszített egy gyermeket.

– Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy iker­fiútestvérem van. A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak. Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba – mesélte lehengerlő őszinteséggel Babett.

A színésznőről az utóbbi években többször felröppent, hogy a súlyos veszteségek ellenére nem mondott le egy második gyermekről.

– Pont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház. Most volt egy Luxemburg grófja-premierem, és ma már kezdem is próbálni a Sztrájkol a gólya című darabot Gregor Bernadett rendezésében, amit augusztus 31-től kezdve országszerte utaztatunk, és egy igazi pénz- és pasiéhes szeretőt alakítok benne. Három hét alatt 60 oldalnyi szöveget kell megtanulnom, ami embertelen kihívás, de egy ilyen pörgős francia vígjátékért ezt is vállalom – lelkendezett Babett.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Eldőlt! Itt helyezik végső nyugalomra Csollány Szilvesztert

borsonline.hu

Elfajult a fétisszex, kis híján lefejezte áldozatát az egyetemi professzor

origo.hu

Mindenki kinevette ezt a lényt A Jedi visszatér forgatásán - videó

hirtv.hu

Több százmilliós fogás Pásztón: kocsikat, motorokat, mindent lefoglaltak a rendőrök +VIDEÓ

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Az ember szemén látszik a halál időpontja

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Modern fegyvereket kérnek Moszkvától az ukrán szakadárok

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt