Celeb

Hajdú Steve helyett törte be a fejét Kamarás Iván

Fái

2019. augusztus 9. péntek 11:00

A két színész főiskolás kora óta ápol barátságot. Kalandjaikról, baleseti sebészetről, viccesre vágott hajakról órákig tudnak sztorizni.

Nyáron sem maradnak színház nélkül a rajongók, sőt. Egészen más hangulatú előadások születnek, ha a színészek mondjuk a Balaton-parton játszanak. Ilyen az Arany János és Petőfi Sándor levelezéséből összeállított est is, Szabadság, szerelem címmel.

– Régen voltam Petőfi, aztán Arannyá avanzsáltam, óriási bajusszal, Fenyő Iván Petőfije mellett. Ebből lett ez az est, amivel járjuk az országot. Csak egyszer játszhattam Petőfit, örülnék, ha cserélhetnénk már! – nevet­te el magát s Bors kérdésére Kamarás Iván. Ô és Steve abba a legendás, 1995-ben végzett Horvai Ist­ván–Kapás Dezső osztályba járt a Színművészetin, amelyről Osztálytalálkozó címmel film is készült.

– Schell Judit, Marozsán Erika, Gregor Bernadett, Kéri Kitty, Németh Mónika, Anger Zsolt, Fekete Ernő, Steve, Széles Tamás, Keszég Laci és én – sorolja az osztálytársakat.

– Óriási osztály volt, nagy öröm, hogy film készülhetett rólunk. Steve-vel már a legelején összebarátkoztunk. Egyszer a próba közben véletlenül megvágtuk Steve ujját. Kitaláltuk, hogy vérezzük össze a homlokát, és mondjuk, hogy betörte a fejét. Annyira tetszett az ötlet, hogy ész nélkül elkezdtem rohanni, belefutottam egy ajtóba, és nekem tényleg szétnyílt a fejem középen a homlokomon. Sze­rencsére egy ismerős orvossal összefutottam a balesetiben, ő varrta össze. Steve-nek na­­gyon hosszú haja volt. Mondtam, hogy szívesen megnyírom, Csodálatos ap­ródfrizurát vágtam neki, olyat, hogy leestünk a lábunkról a röhögéstől. Végül Steve elkerült Mayer úrhoz, az úri fodrászhoz, mert azt a frizurát nem lehetett viselni. Brutális volt! – elevenítette fel az emlékeket Kamarás Iván.   

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

life.hu

"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

magyarnemzet.hu

Öt nagy fogyatékosügyi szervezet bocsánatkérést vár Márki-Zaytól

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar konzervipar eredménye

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató