Celeb

Demcsák Zsuzsa: A pajzsmirigyem miatt híztam

K. Sz.

Létrehozva: 2019.08.22.

A gyógyszeres kezelés segített Demcsák Zsuzsán, aki visszanyerte eredeti formáját.

Szemlátomást testileg és lelkileg is kivirágzott szerelme mellett Demcsák Zsuzsa. Indiai származású párja, Krishan hetekkel ezelőtt költözött Magyarországra, és bár az esküvőjük még várat magára a hivatalos ügyek elintézéséig, boldogságuk papírok nélkül is teljes.

– Csodásan élünk, Krishan nagyon jól érzi itt magát velem és a gyerekeimmel – újságolta lapunknak Zsuzsa. Szavait Krishan is megerősítette, hozzátéve, hogy kedvesét – akivel férjként és feleségként tekintenek egymásra – európai szokások szerint köszöntötte fel a 41. születésnapján.

– Virágcsokorral kedveskedett, rögtön reggel az ágyba kaptam. Rettenetesen meghatott, főleg, hogy az ő kultúrájukban másképp ünneplik ezeket a családi eseményeket. A gyerekeim idén írtak nekem egy személyes kis történetet, ami elképesztően kedves gesztus volt tőlükl. Nálunk ez az ajándékozás egy formája, vagy írunk, vagy olvasunk egymásnak az ünnepeken. Igazából csak a kerek évfordulókat ünneplem, nem érdekel a korom, sose foglalkoztatott, sőt az se rémiszt meg, hogy túl vagyok a negyedik ikszen – mesélte Zsuzsa.

A műsorvezető már régóta vágyott erre a családi idillre, ezért is tűnik szinte hihetetlennek, hogy hajszálon múlt, hogy megvalósulhatott: ha barátnője, Kandász Andrea nem győzködi makacs kitartással, hogy együtt menjenek az Ázsia Expressz második szériájába, Zsuzsa sosem ismeri meg szerelmét.

– Az a vicces, hogy az elején kétkedve vágtam bele a műsorba. Inkább Kandász Andi volt az, aki egy kicsit ki akart szakad­ni a hétköznapokból, és végül úgy döntöttem, vele tartok. Az első egy-két adásban feszültebbnek fogok tűnni, még kerestem a helyem ebben a szituációban, csak utána „érkeztem meg”, ahogy szoktuk ezt mondani, és valóban elkezdtem élvezni a játékot – mesélte Zsuzsa, aki TV2 múlt heti sajtóvetítésén kirobbanó formában jelent meg.

Ez azért is volt feltűnő, mert a közelmúltban sok rosszalló megjegyzést kapott a külseje miatt, és mivel senki nem ismerte hízásának okát, rosszindulatú találgatások céltáblája lett. Zsuzsa most elárulta: egy elhúzódó betegség keserítette az életét.

– A műsor idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szerettem visszanézni a régebbi képeimet  – mondta el a Borsnak Zsuzsa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek