Celeb

Balázs Andi: Senkinek sem akarok megfelelni

Címkék
diéta

Bors

Létrehozva: 2019.07.03.

A húst ugyan száműzi étrendjéből Balázs Andrea, de azt nem tervezi, hogy megválik kerekded formáitól. A színésznőben nincs megfelelési kényszer, kifejezetten jól érzi magát a bőrében.

Forrás: Móricz István

Elképesztő fordulatot vett egy év alatt Balázs Andrea élete, hiszen miután egy reklámnak köszönhetően az is megismerte, aki korábban nem járt színházba. Horváth Tamás oldalán megnyerte A Nagy Duettet, a TV2 Csak show és más semmi műsorában is főszerepet kapott zsűritagként, s így még nagyobb népszerűségre tett szert. A színésznő azonban elsődleges szenvedélye a színjátszás. Esténként a deszkákon bizonyítja a tehetségét, tizenegy darabban játszik egyszerre, többek között a Margarida asszonyban a Karinthy Színházban és a Csoportterápiában a Veres1 Színházban. 

A tavalyi év külső változást is eredményezett. Balázs Andrea televíziós szereplése idején arról is cikkeztek az újságok, hogy jó pár kilótól megszabadult.

– Láttam magamról egy képet tavaly júliusban és akkor azt mondtam, ezen szeretnék változtatni. Akkor nagyon precíz étrenddel és szorgalommal le­adtam több mint tíz kilót, amit azóta is szerencsésen tartok – mondta a Borsnak a színésznő, akit a sikeres súlyvesztés nem ösztönzött arra, hogy örökre megváljon kerekded alakjától. 

– Elértem a célom, és azóta nincs bennem megfelelési kényszer, hogy tovább fogyjak, így fogadtam el magam, a nőiességemet, ahogy a férjem, Gábor is. Ami most változik, hogy kezdek áttérni a vega életmódra. Azt érzem, nagyon meghálálja a testem, nem beszélve arról, hogy fontos számomra az állatvédelem, ezért is szeretnék   felhagyni a húsfogyasztással.

Ha a további fogyókúra nem is cél Andrea életében, de azért más terveit szeretné megvalósítani.

– Újévi fogadalmam volt a párommal, hogy valami újat tanuljunk, ekkor jött képbe a francia nyelviskola. Mindketten Franciaország-mániásak vagyunk, és szeretnék egy nap úgy visszamenni, hogy a nyelvükön kommunikálunk a helyiekkel, vagy megnézni francia nyelvű színházi előadást. Minden évben hozok egy ilyen fogadalmat, a következő évben szívesen tanulnék valami kreatívat, például lakberendezést, remélem, lesz rá időm futó előadásaim mellett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek