Celeb

Frabatótól baltával kért szexet egy nő

Fái

2019. április 3. szerda 12:30

<p>Mindenféle trükköt bevetnek, a durva zaklatástól sem riadnak vissza azok a nők, akik meg akarják szerezni rajongásuk tárgyát. Pláne egy híres mágust, akiben varázserőt sejtenek.</p>

Jó húsz éve üldözik szerelmükkel a hölgyek Frabatót, ami szerinte összefügg a médiaszerepléseivel. Ezt a mágus az RTL Reggelijében panaszolta el, a Bors kíváncsi lett a „merényletekre”.

– Ez a fajta vágy erősebb a médiában dolgozók felé – magyarázza Frabato. – Nálam az a baj, hogy elérhető vagyok, ha idejön a stúdióba, ahol dolgozom, megtalál. Amíg csak SMS-t, képet, meztelen képet küldenek, nincs baj. Ha nem reagálok, eltűnnek. De van, aki a fejébe veszi, azért nem válaszolok, mert nem kaptam meg, ezért megjelenik.

A legtöbb eset, amit elmesélt a Borsnak, úgy kezdődik, hogy a nő bejelentkezik jóslásra, és próbál baráti kapcsolatot létesíteni.

– Egyikük elkérte a vendégkönyvet, és mindegyik bejegyzéshez odaírt valamit. Dobhattuk ki. Aztán gyertyákat gyújtott a stúdiónál, levest hozott, plüssmacikkal rakta körbe a házat, napi százötvenszer hívott, kétszáz SMS-t írt naponta. Nyolc év után feljelentettem a rendőrségen. A rendőrök 1500 hívást, 3425 SMS-t számoltak hat hét alatt.

Volt olyan zaklatója, akivel tizennégy évig járt bíróságra. A legdurvább egy orosz nő volt.

– Nyinának hívták. Sosem volt nálam, sosem ta­lálkoztunk. Elkezdett SMS-eket írni, hogy tetszem neki, közös a karmánk, próbálkozzunk egymással. Nem válaszoltam, mire egyszer csak megjelent. Egy igazi orosz nagyasszony, kalapban, a kezében egy nagy fejszével és körbe rohangált, hogy mindenkit megöl, mert nem állok szóba vele. Hívtuk a rendőrséget, mire kiértek, elrohant. Akkor is azt mondták, míg nem tör az életemre, addig semmit nem tudnak tenni. Ha bedobja a fejszét az ablakon, megsebesít, akkor szóljunk. Három hónap múlva megjelent, hozott a titkárnőmnek bonbont, virágot, bocsánatot kért, hogy mégsem én vagyok neki az igazi. Azóta nem láttuk. De olyan is volt, aki egy szórakozóhelyen támadott meg, ahová a feleségemmel, Virággal mentem. Utánam jött a férfimosdóba, hogy ott szexeljek vele. Kimentem, mire a szalmakalapjával vert minket végig a diszkón. Szerencsére a feleségem ezt jól kezeli. Egyébként is tudja, hogy nincsenek külön útjaim, mindig együtt vagyunk. 

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

metropol.hu

Friss kutatás! Jóval tovább fertőzhet az omikron, mint azt eddig hittük

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

origo.hu

Élő internetes pornóban szerepel az RTL Klub egykori sztárja - képek