Celeb

50 millió a tét - Új vetélkedővel tér vissza Stohl András

G. Sz.

Létrehozva: 2019.03.08.

<p>A Piramis sikere után a színészt ismét egy tudás alapú játékban láthatjuk. A TV2 saját fejlesztésű kvízműsora már az előválogatóknál tart.</p>

A Bors értesülései szerint a TV2 március elején elkezdte egy új, tudás alapú műveltségi vetélkedő forgatását, és az új show vezetésére Stohl Andrást kérték fel, aki el is vállalta a feladatot.

Úgy tudjuk, hogy az előválogatók már lezajlottak, és a napokban elkezdődnek az éles forgatások is. Információink szerint a műsorban párok játszanak majd, akik lehetnek szerelmesek, családtagok vagy akár csak szimplán barátok is. A különböző kérdésekre egységidő alatt négy válaszlehetőségből választhatnak a játékosok, és a műsor főnyereménye a kérdések megválaszolása után több mint 50 millió forint is lehet. A Bors a TV2 Sajtóosztályához fordult, hogy további részleteket is megtudjon az új produkcióról, ám egyelőre elég szűkszavúnak bizonyultak.

– Igen, annyit elárulhatok, hogy Stohl András egy saját fejlesztésű game show-val tér vissza a képernyőre – mondta érdeklődésünkre Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Stohl Andrást is kerestük, hogy meséljen az új feladatról, de a színész egyelőre nem beszélhet a részletekről.

A TV2 a vetélkedők piacán jócskán beerősített, hiszen a szintén Stohl által vezetett Piramis folytatására is van esély a jövőben, az újra feltámasztott Legyen Ön is Milliomos! nemrég ért véget, de a vetélkedővel hosszabb távra tervez a csatorna, és a Bezár a bazár szintén visszatér a TV2 képernyőjére.

A Piramissal két évadot is sikerre vitt a színész

Stohl nemcsak a színházban, hanem a televí­ziózásban is rutinos rókának számít, és bár már számtalan szerepkörben feltűnt, a Sztárban sztár legutóbbi évadában például zsűritagként mutatkozott be. Ugyanakkor tévés vetélkedő műsorvezetőjeként először 2017 decemberében, A Piramisban láthattuk, és a game show akkora sikerrel robbant be a hazai televíziózásba, hogy a csatorna tavaly augusztusban egy második évadra is visszatért, természetesen Stohllal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek