Celeb

Ungvári Miki: Mesi gyenge ezekhez a pályákhoz

K.Sz., kbv

Létrehozva: 2019.02.04.

Egy hete erősíti a Bajnokok csapatát Sáfrány Emese egykori felnőttfilmes, manapság légtornász. Ám csapattársai még mindig nem fogadták be. Sőt úgy tűnik, erre már akkor sem kerülne sor, ha minden versenyt megnyerne.

Szinte egy emberként álltak neki a Bajnokok Sáfrány Emesének. A korábban felnőttfilmesként ismert, mára elismert légtornász a múlt héten érkezett a TV2 Exatlon című sikerműsorában, ahol már számos feladatban tanúbizonyságát tette a nézők előtt példátlan kitartásáról. Ezt azonban csapattársai kevésbé vették észre az első napokban, többen igen becsmérlő kritikákkal illették az adásokban.

Fodor Rajmund szerint Emese úgymond nyaralni jött ide, Ungvári Miklós szerint most van talán egy gyengébb láncszem a csapatban, a leg­élesebb kritika azonban Dombi Rudolftól érkezett, aki szerint: nem egy lapon emlegethető egy olimpiai bajnok, egy ezüst- érmes, egy világbajnok, meg egy bizonyos színésznő – utalt a légtornász múltjára. Emese azonban példátlan kitartással tűrte a sokszor támadó és bántó kritikákat, amelyről a Bors is megkérdezte a jelenleg Dominikán tartózkodó sztárt.

– Természetesen észrevettem a csapattársaim ellenszenvét, de igyekszem kizárni és egyáltalán nem magamra venni. Nem sírtam emiatt, ahhoz azért már sok mindent láttam, tapasztaltam, de azt nem tagadom, hogy rosszul esik. Nem gondolom, hogy bárkinek is kéne bizonyítanom, saját magam miatt jöttem a versenybe, hogy kipróbáljam magam ebben is, de ettől függetlenül igyekszem mindent megtenni a csapatért – mesélte Emese, aki arra is reagált, hogy Dombi felhozta a felnőttfilmes múltját.

– Tisztában vagyok azzal, hogy mindig fel fogják hozni, fel is vállalom az akkori döntésem, de én személy szerint már rég túl vagyok rajta és sajnálom, ha valaki nem tud előre nézni, és a múltbeli dolgokra fókuszál. Mivel az embe­rek többsége tudja, hogy jelenleg sportoló vagyok, amiben sikereket érek el, kevésbé érzem, hogy a múltam bármiben is befolyásolna, de egy tévéműsor azért nagyobb fókuszt tud helyezni az ilyen dolgokra, ezt vállaltam azzal, hogy igent mondtam a műsor készítőinek felkérésére – mondta a Bajnok csapat legfrissebb tagja.

A legkeményebb kritikát megfogalmazó Dombi Rudolf kajakozó elmondása szerint nincs baja Emesével, de továbbra sem tudja egy lapon emlegetni csapattársaival.

– Azt gondolom, hogy nem sportoló olyan értelemben, mint mi. Hosszú éveken át dolgoztunk, edzettünk, teljesen más dolgokat tapasztaltunk meg, mint az, aki egészen mással foglalkozott. Nekem ezzel sincs semmi problémám, hiszen mindenki abból él, amiből szeretne, csak más kérdés, hogy valaki tudja-e helyén kezelni azt, hogy ő sportoló-e vagy sem. Emese, amikor megérkezett a csapatunkba, nem találtam a közös metszéspontot vele. Kerestem azt, hogy mik az ő nehézségei és gyengeségei. Mesi sportolói eredményeiről semmit nem tudtam, és ezt talán a többiek nevében is mondhatom. Eleve ez nem egy olyan sport, ami hasonlítana bármelyikünk sportjára. A múltjával kapcsolatban egy-két ember tisztában volt hírből, a többiek nagyjából egy nap után képbe kerültek, és le voltak döbbenve. Hiszen mi egészen kiskorunktól a sportnak éltünk, végigjártuk azt az utat. Ezért gondolom azt, hogy hívhatja magát Mesi sportolónak, de bajnoknak nem, mert az jóval több, mint hogy valaki lejár sportolni. Ungvári Miklós cselgáncsozó szerint Emese rosszkor, rossz időben érkezett, ugyanis a végjáték előtti védettsége miatt egyértelművé vált, hogy a csapatok három, kimagasló tehetségű sportolónője közül kell távoznia valakinek, aki végül a pénteki adásban Gyarmati Panka snowboard-világbajnok lett.

– Nem gondoltuk, hogy be fog tudni illeszkedni ilyen rövid idő alatt, és ez ugye a csapat eredményeire is hatással lett. Emese erőssége, hogy maximálisan oda tudja tenni magát, tud küzdeni a végsőkig akkor is, ha gyengébbnek érzi magát. Ha erősebb ellenféllel ment, nem érezte, hogy ez egy lefutott mérkőzés, az utolsó pillanatig harcolt. Attól függetlenül, hogy picit nehezen fogadtuk be, nem mutatott sértődöttséget, felvette a kesztyűt és küzdött. Ez abszolút pozitívum. Az pedig azért a nézőknek is látható, hogy fizikálisan egy kicsit még gyenge ezekhez a pályákhoz. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184972_auto_resized.jpg
origo.hu

Kilőttek az eladások, most érdemes új autót venni Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27720_resized.jpg?avcount=1714755313
origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184316_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Az orosz mesterlövész lesből támadt az ukrán katonákra a háborúban + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179298_auto_resized.jpg
life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184459_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagy Feró megrázó interjúban állt ki Orbán Viktor mellett, Magyar Péter is megkapta a magáét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27719_resized.jpg?avcount=1714755313
origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27723_resized.jpg?avcount=1714755313
hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186133_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem bántam meg, hogy ezt bevállaltam” – tangás címlapfotón Majka felesége, Majoros Hajni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714755313
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/i0nQNQWnFvO3NePFdn8o_G6ieRpmLETUBhXCA2dKtd4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOWI5MTY2MjUxODRkODJiYjJlZjRmYmI4Y2FkMGY1.jpg
Meglepő

„Nem bántam meg, hogy ezt bevállaltam” – tangás címlapfotón Majka felesége, Majoros Hajni