Celeb

Tóth Vera nem titkolja tovább: Zoltánt szereti

Bors

Létrehozva: 2019.02.05.

Egy jóképű és igen sikeres, elvált gasztroszakember mellett találta meg a boldogságot az énekesnő. Tóth Vera a Borsnak árulta el először, hogy Pauli Zoltán a párja.

Tóth Vera magánélete a média számára csukott könyv, és aktuális kapcsolatát mindig igyekszik óvni a nyilvánosságtól. Néhány héttel ezelőtt az egyik hetilapnak is csak titokzatosan beszélt arról, hogy egy férfi elrabolta a szívét.

Párját vidékre köti a munkája

A budapesti születésű Pauli Zoltán a székesfehérvári Kodolányi János Főiskolán végzett turizmus-vendéglátás szakon, de borászatból, illetve bormarketingből is felsőfokú képesítése van. Tizenhat éve került a Baranya megyei Villányba, öt éve pedig már saját vendégházat működtet Palkonyán, és ő a népszerű Palkonyha lakásétterem tulajdonosa is, vagyis sok időt tölt vidéken. Tavaly decemberben a Villány-Siklósi Borút elnökévé választották, emellett a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) tagja és lelkes motorja, illetve több kisebb-nagyobb gasztronómiai rendezvényt is szervez. Az ismert gasztroszakember elvált, volt felesége Gere Andrea, aki a legendás villányi borász, Gere Attila lánya.

– A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyáim pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem – mondta akkor a HOT! Magazinnak, a rajongók pedig azóta találgattak, vajon ki Vera választottja. 

A pár az elmúlt néhány napot Madridban töltötte, és bár az énekesnő nem szerette volna ország-világ előtt felfedni kedvese kilétét, az egyik neves spanyol gasztronómiai intézet, a Chaîne des Rôtisseurs España közösségi oldalán több közös fotón is együtt szerepeltek. Vera lapunknak megerősítette: új párja valóban a borászat és gasztronómia területén jártas Pauli Zoltán, aki gasztronómiai és marketingszaktanácsadója több magyar borászatnak és étteremnek.

– Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim és nem is rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt – kezdi a Borsnak az első megasztár, majd kifejti, pontosan mire is gondol. – Nem akarunk a celeb pár kategóriába tartozni, és a saját szakmánkban is mindketten próbáljuk az igényességet képviselni. Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy ennyien kíváncsiak az életemre és inspirálódnak belőlem, de amennyit megosztunk erről, az a mi személyes döntésünk. Ha mi úgy döntünk, hogy mutatunk valamit, akkor majd úgyis látni fogják a rajongók, de szeretnénk megőrizni ma­gunknak – meséli Vera.

Vera várt a boldogságra

Az énekesnő mindig is vonzotta a sármos férfiakat. Egykori nagy szerelmével, Dobival, azaz Dobos Andrással hosszú ideig voltak együtt, ám 2007 júniusában kissé botrányos körülmények között, féltékenységi okok miatt szakítottak a zenésszel.
Vera legutóbbi, meg is nevezett párja Ambrus Ádám volt, akivel az egykori megasztár 2016 nyarán, három együtt töltött év után szakított. A jóképű férfi azóta a TV2 Tech Guru című műsorának házi­gazdája lett, és korábban mindketten azt nyilatkozták, hogy azért szakítottak, mert elfáradt a kapcsolatuk.

Verától azért megtudunk, hogy rendkívül büszke új párjára, és arra, hogy Zoltán a megújuló magyar vendéglátás egyik vezéralakja.

– Madridba egy gasztronómiai világfesztivál magyarországi delegáltjaként hívták meg, a hazai gasztroforradalom több jeles képviselőjével együtt. Végtelenül büszke vagyok arra, hogy a párom ennyire fontosnak tartja a vidéki éttermek fejlesztését, a hazai étkezési kultúra csodáit és azok megmutatását. A nap huszonnégy órájában azon dolgozik, hogy a magyar konyha a világban is egyre népszerűbb legyen, és a magyar vidéki gasztronómia egyik arcaként nagyon sokat tesz ezért.

Fotók: Instagram

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek