Celeb

Tatár Csilla sérülten is bekerült a legfittebbek közé

G. Sz., K. Sz.

Létrehozva: 2019.02.22.

Idén is díjazták hazánk legfittebb hírességeit és testépítéssel foglalkozó szakembereit a Just Clear Fitness Welness Awardon, akik tízezrek életét változtatják meg nap mint nap, pluszkilóktól szabadítják meg tanácsaikkal, tréningeikkel és motivációs üzeneteikkel segítenek. A Várkert bazárt elárasztották a hazai celebvilág legnívósabb alakjai, a műsort Kulcsár Edina és férje, Csuti vezették.  

Ezúttal családanyaként nyert a műsorvezető

Tatár Csilla öt évvel ezelőtt egyszer már megkapta az év legfittebb műsorvezetőjének járó díjat, ám azóta már családanya lett, így az elismerés talán még többet is jelent számára, mint az előző.

– Gondolom, látták az ítészek, hogy mekkora hangsúlyt fektetek arra, hogy inspiráljam az embereket, és ahol csak tudom, felhívjam a figyelmet a sport és az egészséges élet fontosságára – mesélte a Borsnak a nyertes, aki a futás mellett hetente egyszer már TRX-ezéssel is erősíti izomzatát. Ugyanakkor még az is előfordulhat, hogy a futóversenyeken is rendszeresen részt vevő Csillának ki kell hagynia majd egy kis időt egy sérülés miatt.

– Nagyon szerettem volna versenyezni és javítani a tíz kilométeres időeredményemet, csak most van egy kis térdproblémám, amit lehet, hogy meg kell műteni. Ettől még ugyanúgy futok most is, csak maximum hat kilométert, viszont iszonyatosan ideges vagyok attól, hogy a térdem miatt korlátozva vagyok.

Rubint Rella

Az év új oktatója címmel elismert Rella karrierje az utóbbi években meredeken ível felfelé, miközben a szerelem is megtalálta, jóképű párja Novothny Soma focista személyében.

* * *

Mardoll

Yvonne Dederick lánya, Catherine, művésznevén Mardoll szórakoztatta a közönséget rapszámaival. Az igazi gettós hangzás merész fellépőruhával járt: falatnyi bodyja nem bízott túl sokat a fantázánkra. 

* * *

Zimány Linda

Az egykori playmate mostanában influencerként és jogászként tevékenykedő Linda merész dekoltázsával adott át díjat a gálán. 

* * *

Yvonne Dederick

A kortalanságáról híres luxusfeleségét az év legfittebb üzeletasszonyának választotta meg a szakmai zsűri. Mint kiderült, már húszas éveiben bodybuilderként kezdte a sportolói karrierjét. Alakját feleannyi idős kolléganői is megirigyelhetnék. 

* * *

Eke Angéla

A Csak show és más semmiben az egész ország által megismert extravagáns színésznő párjával, Puskás Petivel érkezett az eseményre, aki hatalmas csókkal gratulált kedvesének az év legfittebb színésznője díjához. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek