Celeb

Meg akarta ölni? Lefejezett nyulak fotóival üzent zaklatója Pásztor Annának

F. Zs.

Létrehozva: 2019.02.22.

<p>Zaklatásról emberölés előkészületének bűntettére minősítette át a bíróság P. József ügyét. Pásztor Anna zaklatója így akár öt év börtönre is számíthat. </p>

Hiába kért többször is bocsánatot viselkedéséért a tárgyalásán a Pásztor Annát zaklató férfi, a bírónő újra és újra azt kérdezte tőle: ha nem akart az énekesnő életére törni, miért küldött neki a megölésére utaló üzeneteket, kibelezett állatokról készült képeket, és miért ment késsel a zenekar koncertjére? P. József a kérdésekre nem tudott választ adni, csak azt hajtogatta: Anna szerelméért harcolt.  

P. József kilenc hónapon át zaklatta az énekesnőt, mígnem tavaly augusztusban elment az egyik koncertjére, és kést is vitt magával. A zavart férfit a biztonsági őrök, a rendőrség segítségével elfogták, azóta előzetesben várja az ítéletét. Az első eljárásban zaklatással vádolt rajongónak csütörtök reggel folytatódott a tárgyalása, ahová – hogy végre szemtől szemben állhasson vele – beidéztette az énekesnőt tanúnak. Pásztor Anna azonban nem volt hajlandó egy légtérben tartózkodni vele, ezért a bíróság a férfit videón keresztül hallgatta ki, P. József a Gyorskocsi utcai bv-intézet egyik szobájából beszélt. 

Sokan ma ítéletre számítottak az ügyben, de a bírónő úgy döntött, hogy P. József viselkedése nem zaklatás, hanem emberölés előkészülete, ezért a Fővárosi Törvényszék elé küldi az ügyet. 

– Ilyen lelki turbulenciában még sosem találtam magam. Véd­telen vagyok ezzel az emberrel szemben – mondta a Borsnak Pásztor Anna. – Úgy jöttem ma ide, hogy elfogadom a bíróság döntését. Ha kiengedik, elhiszem neki, mégha az életemre akart is törni, hogy nem akart rosszat. De azok után, ahogy nyilatko­zott, hogy újra láttam a fotó­kat a fejétől és szívétől meg­fosztott nyulakról, amiket nekem kül­dött, biztonságosabban érezném magam, ha nem járkálna köztünk. 

Illegális közvetítés

A tárgyalás során az egyik tanú bekopogott, és közölte: Pásztor Anna menedzsere (aki szintén tanú volt) élő vi­deón nézi a folyosón az énekesnő tanúvallomását, vagyis valaki a teremből közvetíti az eseményeket. Ezt tiltja a törvény, így akár a teljes tanúvallomást figyelmen kívül hagyhatná a bíró, de az ügyet tárgyaló testület csak rászólt a bent ülőkre, ne merjenek élőzni a teremből.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek