Celeb

Csalók árulják Luxus Tünde lakását

K.Sz.

Létrehozva: 2019.02.14.

Csalók használták fel jogtalanul Polgár Tünde lakását. A Feleségek luxuskivitelben sztárja maga is meglepődve értesült a ház többi lakójáól, miszerint potom áron árulják férjével a belvárosi ingatlanjukat. A sztár azonnal a csalók nyomába eredt,  gyorsan összeállt számára a kép.

-Egy rövidtávú bérbeadással foglalkozó oldalon adjuk ki ezt a lakásunkat, ezen az internetes oldalon számtalan kép van fenn a lakásról. Innen könnyen hozzáférhetett a csaló, egyszerűen lelopta a képeket és feladott egy hamis lakáshirdetést. Minden bizonnyal gyorsan akart vagy akartak pénzhez jutni, ugyanis akik kicsit is tisztában vannak az ingatlan piac jelenlegi állásával az tudhatja, hogy egy 70 négyzetméteres, kiváló állapotban lévő Váci utcai lakás nem 26,5 millió forintba kerül, mint ahogy a felhívásban hirdették. Fontos lenne odafigyelni, hiszen egy ilyen kecsegtető ajánlatnál könnyen csalhatnak ki nagyobb, akár több millió forintos előleget is a hiszékenyebb érdeklődőktől – mesélte Tünde, aki azonnal rendőri és jogi segítséget kért.

-Felhívtam a rendőröket, illetve az ügyvédemet is megkerestem, aki igyekszik mindent megtenni, hogy minél inkább nyomon követhető legyen, ha bármi is történne az ingatlanunkkal. Sajnos ennél többet nem tehetünk, kerestük több felől a hirdetésben található elérhetőséget, de senki nem vette fel a telefont, a történetet azért tartottam fontosnak a nyilvánosság elé tárni, hogy mások ne eshessen áldozatául hasonló megtévesztéseknek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek