Celeb

Zoltán Erika: Meg kell dolgozni a kortalanságért

K. Sz.

2019. január 5. szombat 11:00

Az énekesnő fiatal kollégáit meghazudtoló formában van, miközben 22 éve él példaértékű házasságban férjével, Kátai Robival. Mint kiderült, nincs titkuk, azonban a külön pasi- és csajbuli szóba se jöhet a kapcsolatukban.

Hogy indult a 2019-es év?
Öt fellépésünk volt szilveszterkor. Most egy-két hétig csendesebb időszakunk következik, bár mindig van mit csinálni, 2019-re egy hatalmas budapesti koncertet tervezünk. Ilyenkor állan­dóan rám jön a szekrényrámolás, amit sose csinálok meg, hiába van szabad délutánom.

Pedig van idejük pihenni, hiszen szeretett lányuk, a 21 éves Zoé is beszállt az E.C.D.S. tánciskola működtetésébe.
Az iskolai feladatok nagy részét átvette tőlünk, hétfőtől kezdődik neki a tanév. Nem tudok róla elfogulatlanul nyilatkozni, de elképesztő szeretettel végzi a feladatát. Tizenhat évesen kezdett tanítani kisgyerekeket abban az óvodában, ahova ő is járt. Jelenleg hetven tanítványa van, akad, aki öt éve nála tanul. Hamarosan elvégez egy edzői képzést, de őt ismerve jövőre már egy újabbal szélesíti a tudását.

Pénteken ünnepelték a huszonkettedik házassági évfordulójukat. Mi a titka töretlen szerelmüknek?
Nagyon sokan fejtegették, de nem tudom a tartós kapcsolat titkát. Annyit tudok, hogy igazi „zsák a foltját” pár vagyunk. Nem tudnánk egymás nélkül működni, fontos, hogy egy szakmánk van. Huszonkilenc éve együtt dolgozunk, sokkal többet vagyunk együtt, mint egy átlagos pár, de pont ez erősítette meg a kapcsolatunkat.

Ez annyira egyszerűnek hangzik, mégis a sztárvilágban egy kezünkön meg tudnánk számolni, hány ilyen hosszú házasság van.
Kompromisszumok nélkül nem is menne. Alkalmazkodtunk egymáshoz: például mind a ketten ébredés után jó fél órát csöndben vagyunk az ágyban. Nincs telefon, zsongás, pezsgés. Furcsa lesz sokaknak, de a mostanában divatos „énidőben” nem hiszek, hiszen az én időm az ő ideje is. Nálunk nincs külön fiú- meg csajbuli. Akkor vagyunk kerekek, ha együtt vagyunk.

Sose szégyellte az életkorát, nincs is miért, hiszen bombasztikus formában van. Hogyan sikerült így megújulnia ötven felett?
A kor előrehaladtával egyre többet kell törődni az állapotunkkal. Egy nagyon kedves doktornőhöz járok, aki egy vércseppanalízissel térképezte fel a fizikai állapotomat két évvel ezelőtt. Kiderült, nagy ellenségem a tejtermék, úgyhogy teljesen elhagytam. Sokkal jobb fizikai állapotba kerültem, több mint 12 kilót fogytam fogyókúra nélkül.

Milyen hatással volt a fizikumára a változás?
Táncosmúltamból és -jelenemből adódóan komoly ízületi problémáim voltak, néha már mozdulni sem tudtam egy-egy hétvégi buli után, műteni akarták a szalagjaimat és a térdemet. Ezzel az életmódváltással két új lábat kaptam, mivel azóta nem érzem ezeket a problémákat.

Nem csak a fizikum a fontos, hanem a megjelenés is. Mennyit hajlandó ezért megtenni?
Ebben a szakmában fontos az esztétikus kinézet. Élek én is a manapság divatos, vágásmentes kozmetikai beavatkozásokkal. Szinte mindent kipróbáltam, ám fontos a mértékletesség és hogy ne vagdossanak szikével. Nem arra törekszem, hogy ötvenhat évesen húsznak nézzek ki, hanem hogy a koromhoz képest csinos legyek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A bukott Jakab Péter szétveri a Jobbik maradékát, a tehetetlen új elnök csak nézi

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Nem takarékosságból vetik be a bringás mentőket – Győrfi Pál részleteket is elárult a Mandinernek

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: a Mérleg sorsa jó fordulatot vesz, a Halak rendet tesz a lelkében

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét