Celeb

Janza Kata: Ádám újra belém szeretett

K. Sz.

Létrehozva: 2019.01.30.

Kata a negyedik X-en túl is képes a megújulásra, a közönség most a humoros oldalát ismerheti meg.

Forrás: Bánkúti Sándor

Kirobbanó formában láthatja a kö­zönség Janza Ka­tát. Van, aki negyven felett már nem mer megújulni, pedig sokak szerint ez az életkor az új harminc. Az állítással lehet vitatkozni, ám nem érdemes, hiszen a Budapesti Operettszínház sztárja az élő példája annak, hogy egy igazi nő igenis lehet kortalan díva és bomba nő egyszerre.

– Sok bókot kapok, és észrevették már, hogy sugárzom. Egyrészt korábbi életmódváltásom is közrejátszott, másrészt Janka lányom áldásos hatása: imádunk együtt shoppingolni, nagyon jó szeme van ahhoz, miben festhetnék a legcsinosabban, úgy is szoktam becézni, hogy ő a házi stylistom – mesélte Kata.

Ezt a bájt huszonkét évvel fiatalabb párja és kollégája, Pe­sák Ádám is észrevette. Szerelmük az utóbbi években minden próbát túlélt, kezdve a korkülönbség miatt fanyalgókon át egy rövid szakításig bezárólag, ám az utóbbi időszakban süt róluk a boldogság.

– Mostanra ta­láltuk meg igazán egymást és érett be a kapcsolatunk Ádámmal. Életem legkiegyensúlyozottabb időszakát élem. Rengeteget vagyunk együtt, a családommal harmonikus a kapcsolat. Egy dologtól félt: a hajszínváltoztatástól. Szőkéről barnára váltottam az utóbbi időben, és szkeptikus volt az eredményt illetően. Ám amikor meglátott, azt mondta: még jobban belém szeretett – lelkendezett Kata, akit a legutóbbi fellépésén meglepetés fogadott.

– Ádám szülei látogattak el a fellépésemre. Rendkívül megható, hogy eljöttek. Ez az első önálló es­tem, a következô áp­rilis 4-én lesz. Hatalmas feladat, a közönség a kedvenc slágerei mellett egy új Katát ismerhet meg, például a vicces oldalamat, melyet nem igazán láthattak a drámai alakításaimban – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek