Celeb

Istenes Bence a családja miatt mondta le a Survivort

uv

2019. január 30. szerda 11:00

Szünetet kért a főnökeitől Istenes Bence, hogy a családjával lehessen, így idén elmarad a Survivor újabb évada. A csatorna ugyanis mást nem akar a túlélôshow műsorvezetőjeként látni.

Sok lemondással jártak Istenes Bence utóbbi évei, tévés elfoglaltságai miatt többször, hosszabb időre távol kellett lennie a családjától. Ez történt a Survivor két évadának forgatásai miatt is, amikor közel két hónapig nem találkozott szerelmével, Csobot Adéllal és kisfiával, Natannal, akinek öt hónappal ezelőtt a kistestvére, Ádin is megszületett. A családapa hiánya egyre nehezebb volt a kis családnak, így Bence komoly döntést hozott: behúzta a kéziféket.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója először a sorozatwiki.hu-nak beszélt Bence kéréséről és a Survivor szüneteltetéséről, a Borsnak pedig a csatorna marketing- és kommunikációs vezetője nyilatkozott a részletekről.

– Bence tavaly rengeteget dolgozott, és most kért egy kis pihenőidőt, hogy a családjával lehessen. Ez teljesen érthető, hiszen most született a második gyermeke. A csatorna abszolút elfogadta, hogy Bence az elkövetkezendő időszakban nem dolgozik nálunk – kaptuk a választ az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatóságától, akit arról a nem szokványos helyzetről is faggattunk, miként lehet, hogy Bence visszalépése miatt az egész formátum szünetel, és a csatorna nem indítja a műsort egy másik arccal.

– A Survivor sorozat műsorvezetője Istenes Bence – folytatódott a válasz, aki úgy véli, a tévé képes más, izgalmas formátummal – például az X-Faktor, Konyhafőnök, Nyerő páros – pótolni a Survivor hiányát egy évadon keresztül.

A Bors Istenes Bencét is utol­érte, aki nagyon örül, hogy ilyen meghatározó arca a csatornának, és hogy az RTL támogatásával szentelhet több időt a családjának.

– Most már két gyönyörű kisfiú apukája vagyok, és nagyon nehezen tudom őket itthagyni. Ráadásul Ádin még nagyon pici, így idén sajnos nem tudtam elvállalni a műsort. De óriási dolognak tartom, hogy az RTL Magyarország támogat abban is, hogy a családommal legyek,  és jó érzés, hogy ennyire mögöttem állnak, és mindent meg tudunk beszélni a csatornával – mondta lapunknak Bence, hozzátéve: még nem látja, hogy idén, miként alakulnak a munkaügyei. Most csak a szeretteire koncentrál, mert úgy érzi, nagyon nagy szükség volt már rá, hogy velük legyen. 

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken - videó