Celeb

Exatlon Hungary: Sokkolta a bajnokokat az expornós Emese

U. V.

Létrehozva: 2019.01.31.

Kiakadtak a bajnokok, hogy Sáfrány Emese lett az egyik új csapattársuk az Exatlon versenyében. Ők ugyanis a pornószínészetet nem tartják élsportnak.

A hét elején új versenyzők érkeztek az Exatlon Hungary bajnokai és kihívói közé, köztük Esztergályos Patrik vívó, akinek mindenki nagyon örült.

Sáfrány Emese légtánc Európa-bajnok jövetele azonban sokkolta az olimpikonokat, őt ugyanis a legkevésbé sem sportteljesítménye révén ismerik, hiszen a közvélemény számára is kevésbé ismertek Aleska sporteredményei, mint a felnőttfilmes múltja.

A versenyzők nem is hagyták szó nélkül a meglepetést: a futamok után rögtön kibeszélték a háta mögött.

Gelencsér Tímea, 2016-os Miss World Hungary kijelentette, hogy számára Mesi – ahogy a műsorban becézik Aleskát – nem bajnok, és úgy érzi, nincs helye a bajnokok csapatában. De a fiúk sem kímélték a légtornászt.

Azon viccelődtek, hogy Emese ismert, otthoni tevékenységét ők nem neveznék sportnak, utalva ezzel a lány nem titkolt pornós múltjára. Fodor Rajmund olimpikonunk órákkal később is értetlenül állt a helyzet előtt, hosszasan csóválta a fejét, és csapattársainak elárulta: kemény gyomrosként élte meg Mesi érkezését.

Ungvári Miklósban is hasonló érezések kavarogtak, de ő homlokon csapáshoz hasonlította a helyzetet, hozzátéve, hogy a vacsorával együtt, Aleska jövetelét is meg kell emésztenie. Dombi Rudolf sem tartja fairnek, hogy egy látványosan lassabb versenyzővel bővült a csapatuk, de igyekezett a kezdeti megdöbbenésen felülemelkedni, reményt önteni és meggyőzni a bajnok fiúkat, hogy ezzel nem vált reménytelenné a helyzetük.

Mert bár a pályán valóban a nehézségekkel küzdő   Emese tűnik a Bajnokok leggyengébb tagjának, együttes erővel teljes értékű és jól teljesítő csapattaggá tehetik.

A már kiesett bajnok, Bereczki Krisztián megérti volt csapattársai reakcióját.

– Őszinte leszek, hirtelen én is hasonlóképp reagáltam volna, mint a srácok. Teljesen érthető, hogy meglepte őket. De ne felejtsük el, bajnokokról beszélünk, akik bármilyen körülményhez képesek alkalmazkodni. Szerintem a kezdeti sokk után adnak egy esélyt Emesének, és igyekezni fognak a teljesítményére összpontosítani, nem pedig arra, hogy expornós, aki nem illik közéjük.

– Emesének volt egy múltja, de szerintem csak a gyenge ember táplálkozik a múltból, szóval ahogy ismerem a csapatot, szerintem mindenki mindent megtesz majd, hogy teljes értékű csapattaggá legyen ő is – mondta lapunknak a kétszeres világbajnok testépítő.

Lapunk nem érte utol Emesét, a forgatások alatt ugyanis nem lehet a versenyzőknél mobiltelefon, de a műsorban elmondta: számított erre a fogadtatásra, de egyáltalán nem riadt meg, és mindenkinek meg fogja mutatni, hogy bajnokok között a helye. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek