Celeb

Angelina Jolie ellenségével jött össze Brad Pitt

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2019.01.21.

<p>Állítólag alaposan kiakadt Angelina Jolie, miután megtudta, hogy volt férje a legnagyobb riválisával jár. Brad Pitt ugyanis annak ellenére Charlize Theron mellett találta meg a boldogságot, hogy tudta, a színésznő és gyermekei anyja ölre mentek egy-egy szerepért.</p>

Forrás: Northfoto

Jelenleg azt találgatja Hollywood, hogy valóban szerelemből jött össze Charlize Theronnal Brad Pitt, vagy inkább kicsinyes bosszú vezérli?  Ugyanis a hollywoodi sármőr állítólag már egy hónapja randizik Az ördög ügyvédje és a Hancock című filmek színésznőjével, aki történetesen Angelina Jolie ősellensége. Bár Pitt barátai elismerték, hogy működik köztük a kémia, s oda vannak egymásért, volt, akiben felmerült: csak azért választotta őt, hogy borsot törjön az exe orra alá.

Jolie és Pitt 2016 őszén szakított, s válásukat a mai napig nem sikerült törvényesíteni. Állítólag Angelina késlelteti a jogi procedúrát, mert azt reméli, visszakaphatja a színészt. Úgy tűnik, Pittnek viszont eszében sincs újrakezdeni Jolie-vel, sőt – talán azért, hogy bosszantsa – éppen a legnagyobb riválisával szűrte össze a levet.

Charlize és Angelina harca hosszú évekre nyúlik vissza. Mivel fizimiskájuk és kisugárzásuk is hasonló, gyakran találkoztak szereplőválogatásokon, ahol ugyanazért a karakterért küzdöttek. Valóban, zöld szemük, keskeny orruk, telt ajkuk és vékony termetük is megegyezik, s mindketten megállják a helyüket az akciófilmekben és a drámákban is.

Charlize Theron több szerepe után most a férjét is elvitte Jolie-nak

Legutóbbi vitájuk egész friss. Hamarosan kezdik forgatni a Frankenstein menyasszonya című 1935-ös filmdráma remake-jét. A címszerepre tavaly Jolie önként jelentkezett, miután megtudta, hogy a jelöltek között van Theron is. Egyelőre nem tudni, melyikük kapja végül a szerepet.

Hasonló volt a helyzet a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen című filmmel is. Ott először Jolie-t akarták Caroline Hubbardnak. Ő nemet mondott, ám mikor Charlize-t kérték fel helyette, Angelina bejelentette: mindennél jobban vágyik a szerepre. Addig marakodtak, míg végül Michelle Pfeifferre osztották Caroline szerepét.

A két színésznő nemcsak külsőre hasonlít. Mindketten lelkes humanitáriusok, gyakran járnak ínség sújtotta, szegény környékekre beszédet mondani és adományozni. Csak úgy mint Jolie, Theron is fogadott örökbe gyermekeket, fia és lánya is színes bőrű, akárcsak Angelina adoptált csemetéi.

Így most, hogy Brad Charlize ágyában kötött ki, nem csoda, hogy a hat gyerekkel magára maradt színésznő dühösebb, mint valaha.

Angelina Jolie:

Születésnap: 1975. június 4. (43 éves)

Nemzetiség: amerikai

Magasság: 1,69 méter

Legfontosabb díjai: Oscar-díj (Észvesztő, 2000), Golden Globe-díj (George Wallace, 1998; Kifutó a semmibe, 1999; Észvesztő, 2000)

Férjei: Jonny Lee Miller (1996-1999), Billy Bob Thornton (2000-2003), Brad Pitt (2014-2016)

Gyermekei: édes gyermekei: Shiloh, Vivienne, Know. Adoptált gyermekei: Zahara, Maddox, Pax

Charlize Theron:

Születésnap: 1975. augusztus 7. (életkor 43 év)

Nemzetiség: dél-afrikai

Magasság: 1,77 méter

Legfontosabb díjai: Oscar-díj (A rém, 2003), Golden Globe-díj (A rém, 2003)

Férjei: Sean Penn menyasszonya volt 2014-ben

Adoptált gyermekei: August, Jackson

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek