Celeb

Udvaros Dorottya: Vágyom a nagy szerelemre

Bors

Létrehozva: 2018.12.24.

Hatvannégy évesen sem mond le a mindent elemésztő tűzről hazánk egyik legnépszerűbb színésznője. A díva ezúttal szokatlan nyíltsággal beszél az érzéseiről.

Udvaros Dorottya, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő magánéletével kapcsolatban rendkívül szemérmes, utoljára 2009-ben lehetett arról hallani, hogy hosszú évek után szakított élettársával, Széles László színésszel.

A Bors azonban megkapta a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorának hétfő esti adását, amelyben Udvaros tőle szokatlan nyíltsággal beszél érzéseiről. A műsorban felmerülő kérdésre, hogy vajon a jelenlevők vágynak-e még a nagy szerelemre, a közönség és a színésznővel egy asztalnál ülő Tóth Vera, Ambrus Attila, valamint Puzsér Róbert is nagyjából fele-fele arányban válaszolt igennel vagy nemmel, ám a színésznő bővebben kifejti álláspontját.

– Most nem vagyok szerelmes, de Udvaros Dorottya vá­gyik még két-három nagy szerelemre. Igen, vágyom még a nagy szerelemre, most éppen nincs, de vágyom rá – mondta a színésznő, majd elárulta, hogy mostanában sokszor kerítik hatalmukba nosztalgikus gondolatok.

– Egyre gyakrabban gondolok arra, akibe legelőször szerelmes voltam, de nem úgy. Jóban va­gyunk, ismerem a családját, az összes gyerekét és a feleségét is. Valószínűleg arra az élményre vágyom, amikor az embernek legelőször az összes sejtje helyet cserél egymással és tulajdonképpen teljesen elveszti az eszét és se lát, se hall. Néha még azt is gondoltam, hogy talán hozzá kellett volna mennem feleségül – mondta Udvaros sejtelmesen, majd a műsorvezető Dombóvári István azon kérdésére, miszerint lehet, hogy az első szerelme volt az igazi is, csak annyit felelt.

– Azt nem tudhatom meg már soha, hogy ő volt-e az egyetlen, a nagy ő. Ahogy nem beszélt arról sem, ki az illető. De nem is csodálkozhatunk ezen, hiszen Udvaros Dorottya soha nem teregette ki a magánéletét. Tudjuk, hogy van egy csodálatos nagyfia, akit mindenkinél jobban szeret, és hogy nyilván, mint sokakat, őt is érték csalódások. A szerelem mámora mellett gyakran ott a szakítás, az elválás fájdalma is, ami nem kerülte el a színésznőt sem.

Másfél éve a Story magazinnak is­merte el, hogy számára a szakítás, a szerelem elvesztése jelenti a legnagyobb lelki terhet.

– Ilyenkor úgy éreztem, meg akarok halni, de a barátaim kirángattak a gödörből – mondta a lapnak Udvaros, aki azt is elárulta, nem csak a szerelemre, de egy második gyermekre is nagyon vágyott.

– Nagyon szerettem volna egy második gyereket, éveket adtam volna a szakmámból egy újabb anyaságért, az élet kanyarai miatt azonban ez valahogy nem jött össze – mondta a színésznő, aki ma már inkább a nagymamaszerepre vágyik, az újabb, mindent elsöprő szerelem mellett.

Sosem tartotta magát szexszimbólumnak

Udvaros Dorottyát még mindig a végzet asszonyának tartják, még ha ő nem is feltétlenül egyezik ki ezzel a titulussal, és nem megélhető valóságnak, hanem egy értelmetlen címkének tartja.
– Lehet, hogy jól sikerült egy film, ami alapján azt gondolják, hogy én szexszimbólum vagyok. Szerintem ez nem kapcsolódik a személyhez, sokkal inkább ahhoz a figurához, akit játszom és akit a nézők éppen szerettek filmben vagy egy színházi előadásban – érvelt a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki ennek ellenére nem tartja tehernek, hogy sokak szemében még 64 évesen is szexszimbólum.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek