Celeb

Szomorúan végződhet Meghan sorsa, ha megpróbál Diana lenni?

Bors

Létrehozva: 2018.12.19.

A szakértők szerint Meghan hercegné folyamatosan megszegi a brit uralkodócsalád szabályait. Túl gyorsan szeretné XXI. századira átalakítani a Monarchiát, ami konfliktusokhoz vezet.

Forrás: AFP

A Katalin hercegnéről megjelent könyvével ismerté vált Claudia Joseph írónő szerint Meghan Markle azóta feszegeti a brit királyi család hagyományos szabályait, amióta összeházasodott Harry herceggel. Mindezt szerinte túl gyorsan teszi az egykori amerikai színésznő.

A BBC Victoria Derbyshire programjában Claudia Joseph arról beszélt, hogy Meghan Markle szétfeszítheti a Monarchia kötött kereteit. A konzervatív hagyományok hívei szerint Meghan Markle rizikót jelent, mivel nyaktörő sebességgel akarja modernizálni a királyság intézményét. Szerintük az átalakítás sebessége túl gyors és túl sok.

– Ahogy Diana is előtte, Meghan is élvezi a szabályok megszegését, és ezért a média is rajong érte – fogalmazott Claudia Joseph, aki éppen Katalin hercegnéről írt könyvet. 

A két hercegné valós, vagy vélt ellentétéről szóló pletykák amúgy is hetek óta témát adnak a brit bulvársajtónak.

Az írónő szerint Katalin Meghantól nagyon különböző személyiség: 

– Katalin hercegné nagyon csendes, nem próbálja megváltoztatni a királyi családot, nem próbál meg semmit sem másképp csinálni, olyan mint Vilmos herceg. Nem szereti a nyilvánosságot, annak ellenére, hogy gyakran áll a média érdeklődésének középpontjában. Nem hágja át a szabályokat ugyanolyan módon, ahogy azt Meghan hercegné teszi.

– Az igazság az, hogy a hétköznapi emberek azért imádják Meghant, mert megpróbálja elvinni a királyi családot a XXI. századba – fogalmazott az írónő.

Amint ismert, az elmúlt hónapban Meghan és Harry bejelentette, hogy elhagyja a Kensington palotát és Windsorba költöznek, távolabb Katalintól és Vilmostól.

Tom Bower, Károly herceg életrajzírója szerint a probléma az, hogy Meghan megpróbál Diana lenni.

– Új szabályokat próbál meg bevezetni és a sors tragédiája, hogy ez ugyanolyan szomorúan végződhet, mint Diana esetében.

– Hacsak valaki nem lép elé a palotából és nem mondja meg neki egyenesen: nézd a dolgok itt így mennek, és nem úgy, ahogy te szeretnéd! – tette hozzá Tom Bower.

(Via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek