Celeb

Pintér Tiborra egész eddig az anyja mosott

Bors

2018. december 28. péntek 07:20

Lerántotta leplet új otthonáról Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója még csak nemrég van túl szakításán, de teljesen új életet kezdett. Pintér a Blikket engedte be új otthonába, ahol azt is elmondta, milyen változásokon van túl.

– Ez egyelőre még legénylakás, hiányzik belőle a női lélek, de azt kívánom magamnak a jövő évre, hogy eljöjjön a szerelem. Vágyom egy társra, aki a lakásból majd otthont varázsol.

Az ünnepek között viszont a család lesz az első.

– Teljesen sosem nő be a fejem lágya, de azt érzem, sokat komolyodtam az elmúlt időszakban. Most már szükségem van egy zugra, ahova vissza tudok húzódni, ki tudom magam pihenni, ahol, ha úgy alakul, vendégül tudom látni a családomat, a gyerekeimet, akik a napokban meg is látogatnak. Szerencsére a nappaliban a kanapé kihúzható, így tudunk akár napokig is bandázni - mondta.

Tenyára rá is fér a lazítás, eddig ugyanis szinte nem volt határvonal a munka és a magánélet közt.

– Egyrészről jó volt, hogy a lovászlakásban „kéznél voltam”, bármi probléma adódott, azonnal orvosolni tudtam, de a hátránya is éppen ez volt: nem lehetett a munkát szétválasztani a magánélettől. Most végre meglesz az a határvonal, amelyre mindenkinek szüksége van.

Ettől függetlenül újabb kihívásokkal kell szembenéznie, mégpedig a házimunkával:

– Eddig az édesanyám mosott rám, de az is a terv része, hogy most már ebben is fel akarok nőni – nevetett Tenya.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet