Celeb

Meghan mégis engedte vadászni Harryt

kissb

2018. december 28. péntek 10:00

Ezúttal kivételesen a szabályokhoz tartotta magát Meghan. II. Erzsébet királynő bírhatta rá, hogy elfogadja a vadászatot, amit korábban megvetett.

Forrás: Instagram

Hoppá! Kivételesen nem szegett szabályt Meghan hercegné. Az exszínésznő nagy állatbarát, ezért többé-ke­vésbé vegetáriánus életmódot folytat, s mélységesen elítéli az állatkísérleteket, a szőrméket, és a vadászatot is.

Pechére férje, Harry herceg családjában felrúghatatlan ha­gyomány a karácsonyi fácán-, fogoly- és réceva­dászat. Senki sem lepődött volna meg, ha az akaratos, törtető Me­ghan valósággal eltiltja férjét a családi tradíciótól... Ám nem így lett! 

Meghan nem csak hogy en­gedte Harryt az apjával és fivérével vadászni kedden, de még az utána rendezett ebéden is részt vett, ahol biztos ne­héz volt húsmentes fogást találni.

Talán II. Er­zsébet királynő közbenjárására döntött úgy, hogy ezúttal si­mulékony lesz, s kivételesen ő enged az igazából.

Szerencséjére azért nem dobták be teljesen a mély vízbe. A Daily Mail beszámolója szerint ugyanis nem ritka, hogy a hercegnék, sőt még maga a királynő is a férfiakkal tart a vadászatra, s ők szedik össze az elejtett zsákmányt!

Ám a hideg időre, és Meghan várandósságára való tekintettel megkímélték őt ettől a tortúrától. Katalinnak is volt kibúvója: ő otthon maradt a három kisgyermekével: az ötéves Györggyel, háromesztendős Saroltával és a nyolc hónapos Lajossal, de az ebéden már ő is megjelent. 

Doria egyedül maradt

Meghan már teljes értékű tagja a brit királyi családnak, így az összes programon részt vehetett, ám édesanyja, Doria nem részesülhet ebben a kegyben. A jógaoktató leendő nagyi már átköltözött Los Angelesből Londonba, hogy közel lehessen a lányához, ám a karácsonyt kénytelen volt egyedül tölteni. Nem volt meghívva II. Erzsébet ebédjeire, s Meghannek is annyira sűrű volt a programja, hogy nem volt ideje meglátogatni őt.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Fekete dzsihád – Terjed az iszlamizmus Afrika mélyén

borsonline.hu

Durva, mivel csap le a hidegfront az országra: ebben nem lesz köszönet

travelo.hu

Díjat nyert a megújult BOTANIQ Turai kastélypark

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

teol.hu

Halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó baleset is történt csütörtökön

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról