Celeb

Köllő Babett nevét tényleg megismerte az ország - 2018 TOP30 celeb 6/1.

Bors

2018. december 27. csütörtök 04:20

<p>Negyedszerre is megválasztotta a Bors az ország celebjeit. Tavaly óta alaposan megváltozott a sorrend. A zsűrink azonban nem, idén is Geszti Péter reklámszakember, Holdampf Linda stylist, Sütő Enikő modell, Bárdos András televíziós szakember, tanár, és Kósa-Boda Veronika, a Bors újságírója szavazott. Összesített pontszámaik alapján állt össze a végleges lista.</p>

Valódi elismertséget szerezni, A-listás celebbé válni nem könnyű, közel sem elég hozzá egy-két szaftos magánéleti botrány. Aki csak ilyen „teljesítménnyel” tűnt ki, az hamar kihullik a rostán, esélye sincs felkerülni a Bors-toplistára, főként idén, amikor harmincra szűkítettük a résztvevők számát a tavalyi ötvenfőshöz képest. 

A jelöltlistát aszerint állítottuk össze, hogy kikről írtunk a legtöbbször, kinek a neve volt garancia arra, hogy az olvasók a Borsonline-on rákattintanak a róla szóló hírekre. A zsűritagoknak idén is egytől ötig kellett pontozniuk négy szempont szerint: az adott celeb szerintük mennyire ismert, mennyire lehet szimpatikus, mennyire szórakoztató, és hogy mennyire van hatással a közönségre. A celebek így fejenként legfeljebb száz pontot gyűjthettek, szavazategyenlőség esetén az alakította ki a sorrendet, hogy ki kapott magasabb pontszámot az ismertségre, majd a szimpátiára.  

(Pénteken a 21–25. helyezettet mutatjuk meg.)

30.Papp Szabi

Szabinak több évnyi zsűrizésre és képernyős jelenlétre volt szüksége ahhoz, hogy felkerülhessen a listára. De felkerült, még ha egyelőre utolsónak végzett is. A legjobb példa arra, hogy nem kell magán­életi botrány ahhoz, hogy valakire figyeljenek.

(új a listán - 49 pont)

* * *

29.Marsi Anikó 

A híradós sokat javított tavalyi helyezésén, és könnyen lehet, hogy ebben Palik László is közrejátszott. A férj ugyanis hazaköltözött, és hosszú évek után ismét tévés feladatot vállalt. Anikó korábban leginkább azzal került az újságokba, hogy a távolság miatt keveset látja Mallorcán élő fiait.

(16 helyet javított - 55 pont)

* * *

28.Pintér Tibor

Tenya az idei lista kihagyhatatlan résztvevője. Az év elején jóval fiatalabb barátnőjével került a címlapokra, nyáron éppen vele forgatta és nyerte meg a Legbátrabb páros című műsort. Kedves pojácaságával éppen annyi ember szeretetét vívta ki, mint ahány viszolygását váltotta ki. Ősszel a Sztárban sztárban is jól teljesített.

(új a listán - 59 pont)

* * *

27.Curtis 

Nem alakult fényesen az év a rapper számára: leginkább a Majkával való szakítása, állítólagos drogügyei és balhéi okán került reflektorfénybe. Zenésztársa a nyáron jelentette be, hogy függősége miatt megszakítja vele a kapcsolatot. A Csak show és más semmi című műsor azonban sokat javított a megítélésén. 

(új a listán - 59 pont)

* * *

26.Köllő Babett 

A Csak show és más semmi sztárja idén másodszor került fel a listánkra. A luxusfeleség szereplése a TV2 műsorában olyan jól sikerült, hogy az egész ország megismerte és megszerette. Nem csoda, hogy az idei mezőnyből ő javított majdnem a legtöbbet tavalyi helyezésén. Babett kedvelhetőségét és népszerűségét nagyrészt annak köszönheti, hogy mindig őszinte, jókedvű, emellett kitartó és céltudatos. Mára mindenki megismerte a nevét, és bár nem ő végzett az első helyen, mégis az év egyik nagy nyertese.

(21 helyet javított - 61 pont)

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Kommandósok lepték el a Múzeum körutat, lecsaptak a Budapesten bujkáló drogbáróra – Videó!

origo.hu

Így forgatták Tom Holland Uncharted-filmjének leglátványosabb akciójelenetét - videó

hirtv.hu

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

boon.hu

Baleset és útlezárás Ózd határában

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

nemzetisport.hu

Videó: nézni is borzalmas – a nehézsúlyú UFC-bajnok „ott” ütötte meg a Jackass sztárját

origo.hu

Letartóztatott egy ételfutárt a rendőr, majd maga vitte ki a rendelést - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

ripost.hu

Kikutatták, melyik alkoholos ital a leghatékonyabb a koronavírus megelőzésben

nemzetisport.hu

Man. City: orvosira várják Vancsát, de tavasszal maradhat Magyarországon

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak