Celeb

Köllő Babett: nem érdekel, hogy lek...áztak

Kovács Szilárd

Létrehozva: 2018.12.13.

A bevallottan testképzavaros, korábban anorexiával küszködő Babett igazán merész szerelésekben mutatta<br /> meg magát a műsorban önbizalomhiánya ellenére. A Csak show és más semmi! produkcióban sok negyvenes nőnek mutat példát bátorságával. De férje, András is kifejezetten csodálja új oldalát.

Forrás: Czerkl Gábor

A nőiességének teljesen új oldalait fedezte fel Köllő Babett. A színésznő, aki luxufeleségként, dzsungelkirálynőként is bizonyított már az utóbbi egy évben, a TV2 nagyszabású show-műsorában, a Csak show és más semmi!-ben egy új, eddig kevésbé ismert, hol művészibb, hol bevállalósabb oldalát is megmutatta: szexi, dívaként feszített, akinek nem esett nehezére egy szál tangában brazil szambát táncolni vagy éppen fakírprodukció­ban dominaként büntetni Curtist, aki nem jelent meg egy próbán.

– A magánéletemben nem vagyok ilyen, ott sokkal inkább a visszafogott nőiességre esküszöm, igyekszem ezt átadni a kislányomnak, Millának. Úgy gondolom, jó üzenetet kapott tőlem, és büszkén fog visszaemlékezni azokra az illatokra, ruhákra, amiket lát és érez. A színpadon azonnal átáll az agyam, és úgy vagyok vele, hogy ide nekem a legextrémebb feladatokat és ruhákat – kezdte meg a színésznő.
Az idén negyvenéves Babett alakjáért huszonéves kolléganői is ölnének, ezt a műsor stylistja, Kiss Márk is igyekezett kiemelni, hiszen bátran kijelenthetjük: egy-egy produkcióban nem rejtegették a szexi idomait, melyért időnként hideget és meleget is kapott.

– Összeségében inkább pozitívak voltak a megnyilvánulások, két esetben vol­tak negatívabb kommentek, az egyik a fenékrázós twerkelésünk volt Horváth Évával, a másik meg a Schobert Norbival előadott korbácsos mutatványunk. Nem is a mutatvánnyal volt gond, a szerelésemmel, ahol alul volt a dekoltázs, amit viccesen csak ördöglyuknak neveztünk. Nem értettem a problémát, mert bár szokatlan, de egy fordított kivágásról beszélünk. Voltak olyan kommentelők, akik nyomdafestéket nem tűrő megjegyzéseket tettek. Nemes egyszerűséggel lek...áztak, de nem érdekel. Nem tudok erre mit mondani, szóra sem méltatom. Szerencsére nem ez a jellemző, többek példaképet látnak bennem, ami rendkívül megtiszteltető – mesélte Babett.

A pozitív kritikák nagyon sok nő önképét építik, Babett számára azonban ennél sokkal komplikáltabb ez a kérdés, ugyanis tinédzserkora óta bevallottan súlyos testképzavarral küzd.

Curtisszel fog balettozni

Kevesen tudják, hogy a színésznő eredetileg végzett táncművész, ezért is áll hozzá közel a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak produkciója, amit feltétlenül szeretett volna bevállalni az utolsó adásra péntek este.
– Huszonkét éve nem táncoltam, évekig még egy balettelőadást sem tudtam végignézni, annyira hiányzott, de rá kellett jönnöm, hogy a színészet az én pályám. Azóta sok idő telt el, nagyon fájnak a próbák, már minden porcikánk sajog, sőt a négyes és az ötös csigolyám között valami problémám van, mivel nem tudom megfordítani a nyakamat. Ami viszont lenyűgöz, az Curtis hozzáállása, nagyon komolyan veszi ezt az utolsó produkciót, teljesen ott van.

– Nagyon szeretem a pozitív kritikákat, de mindig azt gondolom, hogy ez csak illendőségből van. Soha nem fogom magamat szexinek látni. 18 éves korom óta testképzavarom van, anorexiás is voltam, és sosem vagyok magammal elégedett. Most is azt érzem, hogy 54 kilót nyomok, úgyhogy azonnal vissza kell térnem a konditerembe és diétáznom kell. Sajnos olyan mélyen gyökerezik ennek a pszichés problémámnak a magja, hogy nem tudom, valaha el tudom-e hinni ezeket a bókokat. A férjem szintén abszolút támogatott ezekben a produkciókban: a twerkelés nagyon tetszett Andrásnak, otthon, a tükör előtt gyakorolva többször megjegyezte nekem, hogy nagyon szorgalmazná, ha folytatnám a twerktanulmányaimat, mert a nőiességem egy teljesen új oldalát ismerte meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek